Kizlar Erken gebelik testi bakar misiniz

Kivircikkhatun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2020
746
231
53
30
Predictor erken gebelik testi kullananlar yardımcı olur musunuz ? Bu testin yanlış çıkma durumu var mı? Çok fazla şikayet varmis yaşayan oldu mu ??

Predictor erken gebelik testi kullananlar yardımcı olur musunuz ? Bu testin yanlış çıkma durumu var mı? Çok fazla şikayet varmis yaşayan oldu mu ??
dollenmeden sonra 12 gun gectıgınde erken gebelıkte cıkar. her testte aynı bu. daha erken yaptıgında o oran dusuyor. kuruma cızgılerı yanlıs okundugundan varmıs gıbı gorulup yanlıs pozıtıf algısı yaratılıyo da oyle degıl. testın bozuk cıkması durumunda zaten cogumuz gormusuzdur dagılır seklı semalı kayar o da yuzde 1 2 olsun hadı cıkma olasılıgı. yanı ınsanlar yumurtlama zamanlarına gore bakıyorlarsa daha dogru sonuc elde eder :) o bızle ılgılı testten zıyade:) her markada aynı seylerı yasayabılırız

Negatif de o yüzden sordum:/

Herkese iyi akşamlr , bu ayın 12 sinde reglim bitt ve bir gün ara ile korunmasız ilişkiye giriyoruz . Salı günü inanılmaz derecede kasıklarımda sancım oldu hemen hastaneye gittim ve yumurtlama günüm oldupunu söylediker , eve gelip ilişkiye girdik hemen , şuan gögüslerm biraz agrılı ve hala kasıklarımda agrı var , sizce ne zaman test yaptırmalıtım cok veklemek istemiyorum

Yapmadiysan ,yap artik test.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…