- 11 Eylül 2024
- 248
- 68
- 30
-
- Konu Sahibi ahsenduhaa
Verdim canım 1.5 saat sonra cikcak e nabız daBence var ama çok yeni bir kaç gün testle kontrol edip kan varın
Ay İnşallah güzel bir sonuç alirsinizVerdim canım 1.5 saat sonra cikcak e nabız da
9 gün var kuzum ya Amin sagol şok icindeyimEvet çizgi görünüyor hayırlı olsun insan kan sonucu da olumlu olur bata ne kadar var
28 adet tarihim senin canımAa baya varmış benim de 8 var ama cesaret edip test yapamadım çıkmaz diye
Adet döngünüz ne kadar28 adet tarihim senin canım
30 gunde 1 canım 2 sinde adetim bitti 3 de korunmasız ilişkiye başladık gelecek adetim 28 EylülduAdet döngünüz ne kadar
Insallah canımHadi inşallah pozitiftir
Kan testi sonuçları çıktı mı :)30 gunde 1 canım 2 sinde adetim bitti 3 de korunmasız ilişkiye başladık gelecek adetim 28 Eylüldu
Benim 26 günde bir oluyor 2 eylulde adet oldum 8 i itibariyle denedik o yüzden erken sanırım bizim içinAdet döngünüz ne kadar
Hepimizin yakın regle en erken 5-6 gün diyorlar ama bilemiyorum benimde 8 gün var son regli tarihim 31 Ağustos benimde 27 gün döngümBenim 26 günde bir oluyor 2 eylulde adet oldum 8 i itibariyle denedik o yüzden erken sanırım bizim için
Canım bu arada sürekli farklı başlık açmana gerek yok hep bu konu altına yaz fotoğrafları buraya at biz de görelim heyecanına ortak olalım takip edemiyorum :)Insallah canım
Ay ne bilim canım şok oldum tahmin etmiyordum öylesine test aldm çünkü 2 gün önce kan verdim 0.5 çıktı ümidim yoktu bugünde öylesine idrar testi aldm direk çıktı çok şaşırdımCanım bu arada sürekli farklı başlık açmana gerek yok hep bu konu altına yaz fotoğrafları buraya at biz de görelim heyecanına ortak olalım takip edemiyorum :)
Bakıp duruyorum çıkmadı daha yaKan testi sonuçları çıktı mı :)
heyecanla bekliyorum kan sonucunuzu inşallah pozitiftiiirVerdim canım 1.5 saat sonra cikcak e nabız da