- 8 Aralık 2009
- 1.396
- 107
- Konu Sahibi persiangirl
şöyle kömür siyahı simsiyah kalem ve rimel istiyorum kızlar varmı bildiğiniz marka falan?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm kalem olarak flormar ultrablack göz kalemini tafsiye ederim kalıcı hemande çıkmıyo gözden hemde simsiyah :))
rimel olarakta ben maybelline volum express lift up rimeli tafsiye ederim rahatlıkla..
ben kullanıyorum kirpikleri çok güzel kıvırıyor. iyi hacim veriyo :)))
valla sana sürme tavsiye ederim, kapkara oluyo resmen:)
her söylediğine katılıyorum,bende aynılarını kullanıyorum ve de çok memnunum...
cnm kalem olarak flormar ultrablack göz kalemini tafsiye ederim kalıcı hemande çıkmıyo gözden hemde simsiyah :))
rimel olarakta ben maybelline volum express lift up rimeli tafsiye ederim rahatlıkla..
ben kullanıyorum kirpikleri çok güzel kıvırıyor. iyi hacim veriyo :)))
evet canım toz sürme... marka olarak ne tam bilmiyorum ama hacı malzemesi filan satan yerlerde oluyo ve de gayet ucuzyerimsenibenhepinize esekkür ederim kızlar önerileriniz doğrltusunda hareket edicem canlarım.peki bu sürme tozmu markası ne acaba?
Max fcatörün ürünlerini tek geerim valla çok marka denedim ama max factör çok güzel ama pahalı...
"bourjois ultra black" devamında şöyle yazıyor :) +++dramatic look regard intense+++ extreme volume ultra resistance umarım yardımcı olmuştur bu isim :) bunun bir de kalemi var alırken yanında hediye vermişlerdi zaten satan yerde mutlaka olacaktır kalemini hala bitiremedim 2sene olacak nerdeyse..kapkara kömür karası bir siyah kalem rimeli ise ondan da kara :).. rimeline gelirsem böyle güzel bir rimel olamaz benim kirpiklerim keldir nerdeyse ama bunu sürünce takma kirpik takmışım kadar oluyor,fırçasıda değişik yuvarlak bir fırça yapısı yok, yalnız 2 kat sürün.. çok çok memnunum bu rimelden tavsiye ederim..
canım fiyatı nedir acaba o kalemle rimelin
Flormar ultra black kalem oldukça başarılı:lepi: