K Khvlkek Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 21 Eylül 2020 121 -42 18 28 Haziran 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Khvlkek #1 Kızlar bi sürü uygulama kullanıyorum ama hepsi farklı adet güni gösteriyor sizin bu net doğru yumurtlamayı , adet tarihini gösteriyor dediğiniz uygulama hangisi
Kızlar bi sürü uygulama kullanıyorum ama hepsi farklı adet güni gösteriyor sizin bu net doğru yumurtlamayı , adet tarihini gösteriyor dediğiniz uygulama hangisi
sweetgirlcandy Özlerden sweet 😂 Pro Üye Anneler Kulübü 2 Ağustos 2013 35.467 108.681 798 28 Haziran 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Khvlkek #2 Yumurtlamayı hiç biri net gösteremez ki. Benim sürekli değişirdi bi ay 9.gün olurdu bi ay 12.gün değişirdi
Yumurtlamayı hiç biri net gösteremez ki. Benim sürekli değişirdi bi ay 9.gün olurdu bi ay 12.gün değişirdi
K Khvlkek Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 21 Eylül 2020 121 -42 18 28 Haziran 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Khvlkek #3 sweetgirlcandy .!.: Yumurtlamayı hiç biri net gösteremez ki. Benim sürekli değişirdi bi ay 9.gün olurdu bi ay 12.gün değişirdi Genişletmek için tıkla... Ay hiç öle demeyin çevremde ki bazı kadınlar uygulamadaki yumurtlama dönemlerini takip ederek hamile kaldık diyolar ama bende hiç biri tutmuyo
sweetgirlcandy .!.: Yumurtlamayı hiç biri net gösteremez ki. Benim sürekli değişirdi bi ay 9.gün olurdu bi ay 12.gün değişirdi Genişletmek için tıkla... Ay hiç öle demeyin çevremde ki bazı kadınlar uygulamadaki yumurtlama dönemlerini takip ederek hamile kaldık diyolar ama bende hiç biri tutmuyo
sweetgirlcandy Özlerden sweet 😂 Pro Üye Anneler Kulübü 2 Ağustos 2013 35.467 108.681 798 29 Haziran 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Khvlkek #4 Khvlkek .!.: Ay hiç öle demeyin çevremde ki bazı kadınlar uygulamadaki yumurtlama dönemlerini takip ederek hamile kaldık diyolar ama bende hiç biri tutmuyo Genişletmek için tıkla... En iyisi ovülasyon bence
Khvlkek .!.: Ay hiç öle demeyin çevremde ki bazı kadınlar uygulamadaki yumurtlama dönemlerini takip ederek hamile kaldık diyolar ama bende hiç biri tutmuyo Genişletmek için tıkla... En iyisi ovülasyon bence