• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar en iyi french manikür seti hangisi

ilaydahey

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2008
2.910
459
163
evet kızlar almayı düşünüyorum ama kimi markalar güzel kurumuyomuş falan sizin kullanıp memnun kaldıklarınız var mı

golden rosedan almıştım ben rakı beyazı kireç beyazı cila ve bantları vardı ama memnun kalmadım başka markalarda da beyazlar aldım ama en iyisi flormar 300 ve 319 sete gerek yok bence

bende flormar kullanıyorum ama set deil ucuna 310 üzerine 305 kullnıyorum bazende 319 ama 305 daha doğal duruyor beyaz durmuyor yani buda foto
fotoraf0342.jpg

kızlar flormarın aldım ben çok beğendim ama şu kalem olanlardan merak ediyorum bide she nin var çift taraflı onuda merak ediyorum edinirsem yazarım buraya fikirlerimi tabi kullananlar varsa yazabilirle nasıl olduğunu

arkadaşlar french manikürü çok seviyorum kuaförüme yaptırıyorum geçen gün eczanedemde bir ürün gördüm french yüzükleri var eller ve ayaklar için 20 adet parmaklara geçirip açıkta kalan alanı özel kalem ojesiyle boyuyoruz,zevke göre renkli oje ve cilasıyla tamamlıyoruz tam 3 dakika sürüyor.olağanüstü pratik zaman bize kalıyor

bende kireç beyazı üzrine bu ara flor mar 412 yi süryorum tavsiye ederim bu forumda okumsutum mükemmel bir renk yıllardısr frenc te tek aşkım olan 319 u terk ettim opuyorumnanaktan
kesinlle deneyin kızlar 412 flor mar

ben flormar set alıyorum çok memnunum... Bir gün yaptığımda resim eklerim..

ben de golden rose kullanıyorum,
daha önce flormardan da memnundum ama, frenchte golden roseyi daha çok beğendim.

ben flormar kullanıyorum kullandıgım renkler de flormar plus 16 ve m 103

flormar kullanıyorum çok memnunum 310-319 la yapıyorum çok hoş duruyo yalnız 319u iki kat sürünce güzel oluyo

Back