• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar elmas gerdanlık nasıl sızcee

bon_cuk

y@sEmin
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2009
653
41
318
38
gelinliğin üzerinde nasıl olur cok mu abartılı buradakı resımde pekı bı renksız cıkmıs ama canlısı harıka :) yalnız buna küpe nasıl olmalı sizce

Eklentiler

• $resizeimagegk0.jpg
    $resizeimagegk0.jpg
    12,9 KB · Görüntüleme: 826
Son düzenleme:
kımsecıkler yok mu yanııı yorum yapacak sımdı çok üzüldüm ama ya:2:

ilk yorum benden olsun:)

bence hoş olabilir, küpeye gelince takımı yok mu?? bu kolye takımıyla uyum içinde olur bence.ama gelinlik için başka modeller bakabilirsin takı için. :nazar:

gelinliğin modeli de önemli tabi ama ben kendi adıma şöle setleri daha çok begeniorm

Eklentiler

• $95434_beyaz-altin-set.jpg
    $95434_beyaz-altin-set.jpg
    10,4 KB · Görüntüleme: 1.286
Bence de ..
Gelinlik ne modelde olursa olsun hiç iyi durmaz daha nazik kibar bişey bul canm :34:

ya gusel bı set alırsın yada buyuk altında kolyeler oluyor uzun zıncırlı ole bısıde takabılırsın cok sık durabılır tek parca ıstersen sadce bı tavsıye cnm

....
Kıymetli takılar olmasına rağmen şahsen ben çok beğenmiyorum düğün için.

bu arada; inci setleri çok şık duruyor gelinliğin üzerine.

Eklentiler

• $takı.jpg
    $takı.jpg
    36,1 KB · Görüntüleme: 107
Son düzenleme:
ben inci dizdirdim anneminkini önünede gözterişli ve zarif bi broş taktırdım beyaz altından cok hoş oldu

Son düzenleme:
Tamamen gelinliğinizin modeline bağlı..
Küpe takacaksanız yine elmas ya da kristal küçük küpe şeklinde takabiliriniz.

Hadi kabul ediyorum gelinliğin üstünde iyi durmayacağını, daha kibar bir şeyler al diyenleri.Ama o saçma takı setlerini önerenlere inanamıyorum. Sakın o iğrenç takı setlerinden alma, senin koyduğun gerdanlık tek başına tüm o takı setlerinden çok daha güzel...

Back