Çamaşır suyu cif falan kullandim ellerimin içi dışı tamamen soyuluyor krem sürüyorum yikayinca soyulan yerde tekrar soyuluyor iki gün oldu geçer mi tahriş mi olmuştur.Deneyimli ev hanımları bilir diye soruyorum?
Vazelin varsa evde onunla yoksa yine yüksek nemlendiriciliği olan bir kremle nemlendirip eldiven giyin. Kışlık eldiven baya bildiğiniz. Birkaç saat öyle oturun, yatmadan yaparsanız ve öyle uyursanız daha iyi. Biraz iyileşir böylece. Ben topuklarım için yapıyorum mis gibi oluyor. El için de neden olmasın.
Kızlar teşekkür ederim dayanamadım ellerimin heryeri deri atıyordu doktora gittim eldivensiz deterjana dokunma alerjinde yok dedi iki krem yazdı surucem.Normal kremler işe yaramadı.Eldivensiz temizlik yapmayın yok yere masraf çıktı ellerimin cektigide çabası.
Fountain
geçmiş olsun.
İclerinde kimyasal madde olduğundan, bu tür temizlik madseleri hem solumada hem de temasta ciddi zarar verebiliyor maalesef.. Ellerinizi ve kendinizi çok fazla maruz bırakmayın.
Ben organik veya bitkisel temizleyiciler kullanıyorum. Hem kokuları mis, hem de bu tür zararları yok. Tavsiye ederim..