Bebek İkinci El Kizlar elinde telsizi olupta uyguna vermek isteyen varmi

ben de Aselsan MT850 var özellikler
* Çift yönlü radyo
* 5 Km'lik menzil alanı
* 8 Ana-38 CTCSS Alt Kanal
* 83 DCS gizlilik kodları
* Aydınlatmalı LCD Ekran
* Pil tasarrufu sağlayan elektronik devreler
* Görüşme mesafesini artırma
* Elsiz iletişim sağlayan VOX mod'u
* Bebek monitörü işlevi
* Çağrı Uyarısı (10 seçilebilir ton)
* Tarama ( Kanal, Alt kanal)
* SeçilebilirAnlaşıldı/Doğrulama Tonu
* Programlanabilir 2 kanal / Alt kanalın aynı anda taranması (Dual Watch)
* Tuş Kilidi
* Otomatik Gürültü susturma
* Seçilebilir (Açık / Kapalı) tuş sesi
* Seçilebilir (Açık / Kapalı) Anlaşıldı Doğrulama tonu
* Kombine hoparlör / Mikrofon / Şarj jak'ı
* Kemer klips'i
bu fıyata sarj aletı ve kulaklıkda dahıl — kargo dahıl 100 tl http://www.bimeks.com.tr/urun/33526/aselsan-mt850.aspx bu urunun aynısı ıstersen fotoraf cekıp esas resmı koyarım $1896921_527810790669906_1518725080_n.jpg

Cnm fiyat cok fazla o fiyata sifir urunde alirim dedigim gibi ben uygun biseyler ariyorum yinede sagol

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

var canım. chicconun telsizi. bakıcıya vermek için almıştım onada gerek kalmadı. elimde fazladan var yani.50 tl fiyatı. iki tarafıda adaptörlü.müthiş iş görür

telsızınız duruyorsa alıcıyım yalnız bır arkadasım ıstıyor cekım gucunu sordu.kargo ne kadar adres teslımmı bunları ogrenınce kendısıne haber verıcem ama almak ıstıyor

telsızınız duruyorsa alıcıyım yalnız bır arkadasım ıstıyor cekım gucunu sordu.kargo ne kadar adres teslımmı bunları ogrenınce kendısıne haber verıcem ama almak ıstıyor

telsizim duruyor. 100-150 mt çekim gücü var.ama bunlara hiç ihtiyaç olmiycak inanın bana. benim de bebeğim var ben bir model düşüğünü kullanıyorum. mükemmel işe yarıyor. hatta kanalı 2 ye çevirdimmi yan komşunun oğlanın tüm seslerini de alıyor:) 2 telsizde de adaptör var. dilerseniz pillede çalışır ama pili hiç kullanmazsınız. sadece pil kapağı yok.kargo sanırım 7-8 tutar ptt ile. birde elimde sıfır uyku seti var. kızımı bakıcıya vermiştim.onun evde beşik vardı. orda kullanacaktık. sonra eve gelmeye başladı kadın. evimde zaten kendi beşiğim vardı. haliyle aldığım uyku seti boşa çıktı. onuda satıyorum. bilginiz olsun.iş görsün bende fazladan var yani

telsizim duruyor. 100-150 mt çekim gücü var.ama bunlara hiç ihtiyaç olmiycak inanın bana. benim de bebeğim var ben bir model düşüğünü kullanıyorum. mükemmel işe yarıyor. hatta kanalı 2 ye çevirdimmi yan komşunun oğlanın tüm seslerini de alıyor:) 2 telsizde de adaptör var. dilerseniz pillede çalışır ama pili hiç kullanmazsınız. sadece pil kapağı yok.kargo sanırım 7-8 tutar ptt ile. birde elimde sıfır uyku seti var. kızımı bakıcıya vermiştim.onun evde beşik vardı. orda kullanacaktık. sonra eve gelmeye başladı kadın. evimde zaten kendi beşiğim vardı. haliyle aldığım uyku seti boşa çıktı. onuda satıyorum. bilginiz olsun.iş görsün bende fazladan var yani

Tamam aliciyim bilgiler icin tesekkur ederim sadece telsiz istiyor ilk defa böyle alışveriş yapacagım icin tam ne yapmalıyım bilmiyorum beni yönlendirirseniz hemen paranizi yatiralim

bebek uyku seti değil mi, yanlış anlamadım. rengi ve markasını öğrenebilir miyim bir de fotosu tabi tşkler.

tamam aliciyim bilgiler icin tesekkur ederim sadece telsiz istiyor ilk defa böyle alışveriş yapacagım icin tam ne yapmalıyım bilmiyorum beni yönlendirirseniz hemen paranizi yatiralim

bana özelden adresinizi yazın.ben de size hesap numaramı filan veririm. Yarın kargo edebilirim.özelden bilgilerinizi bekliyorum

bebek uyku seti değil mi, yanlış anlamadım. rengi ve markasını öğrenebilir miyim bir de fotosu tabi tşkler.

merhaba. vallahi markasını filan bilmiyorum. bende netten aldım. bakıcının beşiğe koymak için. böyle süper markalı bişiy değil. iş görsün diye. paketle geldi daha açıp bakmadım. rengi turuncu. yorganı filan var. öylece duruyor arabada. fazlalık yani bende

merhaba. vallahi markasını filan bilmiyorum. bende netten aldım. bakıcının beşiğe koymak için. böyle süper markalı bişiy değil. iş görsün diye. paketle geldi daha açıp bakmadım. rengi turuncu. yorganı filan var. öylece duruyor arabada. fazlalık yani bende

fiyat nedir cnm birde foto koyarsan araştırırım olabilir turuncu daha cinsiyetlerini bilmiyorum ikizlerimin

fiyat nedir cnm birde foto koyarsan araştırırım olabilir turuncu daha cinsiyetlerini bilmiyorum ikizlerimin

oyy maşşallah ikiz demek. Sağlıkla kucağına al inş. Resimelrini akşam fırsat bulup çekersem paketinden çıakrtı çekeyim koyayım. 25-30 ne verirsen olur. Sırf elimden çıksın diye

Back