Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya öyle çok kahve içen biri değilim küçük güzel bir tane alsam yeter. Bakalım araştırıyorumKahve nespresso ve delonghi, çay ve tost makinesinden ben de tavsiye bekliyorum
Tost makinesi olarak Arzum almıştım hala taş gibi :) çay makinesi ikinciye döndüm ilki Arçelik altlı üstlü inox olandı ikinci olarak alt üst cam olan resital isimli çaycıyı aldım çok memnunum. Kahve makinesi olarak Türk kahvesi Arçelik telve üç fincanlık yapan tek cezveli beyaz modeli ve philips 12 çeşit kahve yapan makinesi var hepsinden çok memnunum hepsi sağlam öneririmTost makinesi, çay makinesi, tost makinesi ve kahve makinesi set olarak hangi marka kaliteli kullandığınız ve sağlam olan ürünler neler
Tamamdır bakacağımTost makinesi olarak Arzum almıştım hala taş gibi :) çay makinesi ikinciye döndüm ilki Arçelik altlı üstlü inox olandı ikinci olarak alt üst cam olan resital isimli çaycıyı aldım çok memnunum. Kahve makinesi olarak Türk kahvesi Arçelik telve üç fincanlık yapan tek cezveli beyaz modeli ve philips 12 çeşit kahve yapan makinesi var hepsinden çok memnunum hepsi sağlam öneririm
Tamamdır bakayımArcelik al gerisini dusunme
Tost makinesi olarak korkmaz ve tefal gourmete bakmanı öneririm, kahve makinesi ablamda arçeliğin iki hazneli olandan var ama sürekli bozuluyor birazda şans isi elektronikTost makinesi, çay makinesi, tost makinesi ve kahve makinesi set olarak hangi marka kaliteli kullandığınız ve sağlam olan ürünler neler