Kızlar dudak dolgumun son hali... Nasıl olmuş sizce?

mrvt96

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2024
67
35
Çevremde cogu kisi gerek yoktu senin dudakların zaten dolgundu olmamıs yada hicbir şey demeyenler oluyor. Ben beğendim açıkçası ama benim üst dudağımın çevresi cok etliydi o yüzden dudakta kalkınca otomatik o ette belirginlesti, zaten normalde de o kısım etli olduğu için. Bıyık gibi duruyor😂
Dudağımda kücük kücük topaklar var hala yavastan geçmeye başladı.
Öncesi-sonrası bir bakın bence. Bu arada eski dudaklarım gözüme aşırı ince gözüküyor😅💞

Eklentiler

• 1000029422.jpg
    1000029422.jpg
    46,8 KB · Görüntüleme: 284
  • 1000029420.jpg
    1000029420.jpg
    63 KB · Görüntüleme: 281
Son düzenleme:
Çevremde cogu kisi gerek yoktu senin dudakların zaten dolgundu olmamıs yada hicbir şey demeyenler oluyor. Ben beğendim açıkçası ama benim üst dudağımın çevresi cok etliydi o yüzden dudakta kalkınca otomatik o ette belirginlesti, zaten normalde de o kısım etli olduğu için. Bıyık gibi duruyor😂
Dudağımda kücük kücük topaklar var hala yavastan geçmeye başladı.
Öncesi-sonrası bir bakın bence. Bu arada eski dudaklarım gözüme aşırı ince gözüküyor😅💞
Çok güzel olmuş nerde yaptırdınız ne zaman yaptırdınız ve fiyatlar nasıl bende istiyorum da

Dr.Nihat Dik'in kliniğinde yaptırdım. Maya Estetik. Çok memnun kaldım inanılmaz ilgililerdi.
7300 TL den baslıyor 1 ccsi. Daha fazla yaptırmak istersen fiyat artıyor ona göre
Teşekkür ederim çok güzel olmuş abartılı değil.Bende zaten 1cc yaptırmak istiyorum fazlası abartı olur doğal durması çok önemli .Sizde güle güle kullanın takip ettiğim doktorlara Aralık ayında fiyatları zamlı olacak diye paylaşım yaptılar da simli fiyat ne kadar acaba diye sordum Teşekkür ederim 🌹

Teşekkür ederim çok güzel olmuş abartılı değil.Bende zaten 1cc yaptırmak istiyorum fazlası abartı olur doğal durması çok önemli .Sizde güle güle kullanın takip ettiğim doktorlara Aralık ayında fiyatları zamlı olacak diye paylaşım yaptılar da simli fiyat ne kadar acaba diye sordum Teşekkür ederim 🌹
Teşekkür ederim tekrardan.💞 zaten dudağınn cok ince değilse benim gibi 1 cc yeterli oluyor bence. Ayrıca doğalda duruyor.
Ben 3 kasımda filan yaptırdım o fiyata. Daha fazla artmadan yaptırabilirsin bence. Benim yaptırdığım yer biraz pahalıydı. Bizim işyerindeki kızlarda yaptırdı 3000- 3500 tl civarı.

İstediğin biri var mı yoksa araştırıyor musun?

Mutlaka doktor olsun evet, güzellik merkezlerinde sakın yaptırma. Genelde ne oluyorsa oralarda oluyor. Doktor olması şart o yüzden.🤗
Umarım güzel ve güvenilir bir yer bulursun. Benim dediğim maya estetiki de araştırabilirsin. ☺️
Sonucu bekliyorum🤩

X