Kızlar dua ve yardım edin

sadberk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2008
98
0
39
Eşimde morfoloji düşük ileri hızlı da yok
bu hafta sonu aşılamaya başlıyoruz bir kere denedikten sonra sonuç negatif olursa tüp e geçeceğiz..
hem dualarınızı hemde deneyimlerinizi lütfen paylaşın..
korkuyorum çünkü..
aşılama sonucu ortalama kaç gün sonra belli oluyor?
Ağrısı acısı negatif yönleri nelerdir ?

bende de aynı şekilde eşimdeki sorun. ben de önce aşılama die düşündüm. bugün ilk aşılama iğnemi oldum. sen hangi hastaneye gidiyorsun ve sana ne gibi uygulama yapıldı rahim filmi çekildi mi ona göre yardımcı olmaya çalısayım

ben ota tıp merkezine gidiyorum dr filiz hanım ılgılenıyor benle benım yumurtalarım olusuyor ama cok buyumuyor onun dıısnda bırsey yok bende cuma gunu ılk asılama ıgnemı yaptırıcam bakalım 6.gunde ulturasonla tekrar bakıcka dr um ona gore nezaman catlatma ıgnesı verıcek karar verıcez aslında ben bı kac dr a daha sordum dırekt tup dediler ama filiz hnm ılla asılama dene dedı bende bı kez deneyım gecım dıorum sendede aynı mı esın durumu ileri hareketlı sperm hıc yok benım esımde fisfisfis

ileri hareketli olanlar o hiç yok. ben bahçelievler medicana ya gidiyorum. bize de direk tüp bebek yapılabiliyodu ben de önce asılama yaptırmak istedim. bugün ilk ignemi oldum bakalım. sen benden ileri asamadasın. ben çatlatmaya kadar 9 iğnem var.

arkadaşlar morfolojiye keçi boynuzu acayip iyi geliyo ve ileri hareketi artırıyor biz bunu yaşadık keçi boynuzu kürü ve bazı karışımlar aldık bi bitkisel ürün satan bi yerden baya fayda etti doktorumuz bile şaşırdı

keçiboynuzu pekmezi de etkili olur mu acaba. bu kür ve karışım olarak nerden bulabileceğimi bilmiyorum.

nasıl yani ?
Sadece keçiboynuzu mu yenilecek yoksa başka şeylerle mi karıştırılacak..
acilen bilgi verirseniz sevinirim aşılamadan önce kullanmaya başlayalım..

bir başka forumda okuduklarımdan sonra aktara gidip bazı ürünleri alıp macunu hazırladık
İnşallah etkisini gösterirse ilk aşılamamda bende mutlular kervanına katılacağım :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…