• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlar dondurucumun kapagi acik kalmis.

Maviskelebegimm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2016
3.804
12.232
208
Mrb bayanlar dun geceden dondurucudan bir sey aldim ama kapagi iyice kapanmamis be icinde ne varsa hepsi erimis cizilmis et bezelye visne sucuk manti ne varsa yani geri dondu simdi ama ne yapicam bilmiyorum kislik tuketeceklerimdi cpk uzgunum ne yapmaliyim cope mi atayimmm

Belki bir miktar pişirip tekrar az pişmiş halde koyup dondurabilirsiniz.

Canim biliyorum ama yaklasik 10 kilo bezelye 10 kilo visnem var et falan fazla deil ama yani hepsini tuketmem mumkun deil zaten

Durun hemen atmayın. Dediğim gibi genel olarak yeniden dondurmak kötü. Ama sebze ve meyvede istisna vardır belki. Sizin için araştıracağım. Ben daha çok et var gibi anlamıştım, sucuk, mantı diyince.

Durun hemen atmayın. Dediğim gibi genel olarak yeniden dondurmak kötü. Ama sebze ve meyvede istisna vardır belki. Sizin için araştıracağım. Ben daha çok et var gibi anlamıştım, sucuk, mantı diyince.
Tsk ederim cnm etler neysede kisliklarim icin cok uzuliyorum bezelyenin mevsimi gecti tekrar almam mumkun deil bezelyeyide cok seviyoruz ayni sekilde visnrde oyle

Tsk ederim cnm etler neysede kisliklarim icin cok uzuliyorum bezelyenin mevsimi gecti tekrar almam mumkun deil bezelyeyide cok seviyoruz ayni sekilde visnrde oyle

Bulduğunuzda tamamen erimişler miydi yoksa buz kristalleri var mıydı? Tamamen erimişlerse ısıları nasıldı? 4 dereceden (normal buzdolabı derecesi) sıcak mıydılar?

Bulduğunuzda tamamen erimişler miydi yoksa buz kristalleri var mıydı? Tamamen erimişlerse ısıları nasıldı? 4 dereceden (normal buzdolabı derecesi) sıcak mıydılar?
Yok deiillerdi yani yumusamuslar ama iyicee erimemisker kimisi yumsamisti yok -18 derecede calisiyo buzlugum

Back
X