- 12 Kasım 2014
- 193
- 99
- 35
-
- Konu Sahibi mamismarshmallow
Turkiye de degilim ancak dolgu ve botox gibi konularda egitim veriyorum, Juvederm veya teosyal olsa bile dolgular sahte olabilirler buna dikkat etmenizi tavsiye ederim, oyle guzel dolgular var ki, Turkiyede humruk vergisinden dolayi urunler pahali.Selam kizlar en son 3 yil once ozman 29 dum gozalti isik dolgusu profhilo ve ust Dudak dolgusu yaptirmistim 6.500 vermistim. Ayni doktora iki gun once gittim gozl alti isik dolgusu boyun profhilo ve orta yuz dolgusu yapti 10.000 . Baska doktorada gitmedigim icin fiyat karsilastirmasi yapamiyorum etrafimda yaptiranda yok! Birde dolgu Markalarida onemli juviderm yada teosyal degil . Sizler deneyimlerinizi paylasirsanz sevinirim.
Turkiye de degilim ancak dolgu ve botox gibi konularda egitim veriyorum, Juvederm veya teosyal olsa bile dolgular sahte olabilirler buna dikkat etmenizi tavsiye ederim, oyle guzel dolgular var ki, Turkiyede humruk vergisinden dolayi urunler pahali.
ben ingilteredeyim, tr de 0.7ml 3000 tl galiba, ingilterede 2000 tl ile 10000 tl arasiDudak dolgusu ne kadar tahminen şuan için soruyorum
Doktorum estetik cerrah guzel bir klinigi var sahte dolgu kullanmiyordur sanmam. Ama nasil anlariz. Peki revitalift orta yuz icin birde mesofiller periocular dolgu nasil Bilgin varmi Canim?Turkiye de degilim ancak dolgu ve botox gibi konularda egitim veriyorum, Juvederm veya teosyal olsa bile dolgular sahte olabilirler buna dikkat etmenizi tavsiye ederim, oyle guzel dolgular var ki, Turkiyede humruk vergisinden dolayi urunler pahali.
Onlari kullanmiyorum o yuzden bilmiyorum icerigine bakin hyaluronik asid ne kadar varDoktorum estetik cerrah guzel bir klinigi var sahte dolgu kullanmiyordur sanmam. Ama nasil anlariz. Peki revitalift orta yuz icin birde mesofiller periocular dolgu nasil Bilgin varmi Canim?
2.200 yaptrdm ben bi kac gun oldugozalti isik dolgu ne kadarki?
tesekkur ederim2.200 yaptrdm ben bi kac gun oldu
Rica ederimtesekkur ederim
Aslinda dolgu markasina en cokta doktora gore degisiyor ne kadar cok isim yapmis ve ciks bir mekani varsa ona gore fiyatlar artiyor ortalama 3.000 dirDudak dolgusu ne kadar tahminen şuan için soruyorum