10 YILDIR BOTOX +DOLGU YAPTIRAN BIRININ TAVSIYELERI IZMIR DOKTORLARI

Merhaba arkadaşlar bende yaptırmak istiyorum bilgisi ve ilgisi olan varsa yaptırabiliriz

Ben DR. MEHTAP VATANSEVERE botox ve dolgu yaptırdım efsane doğal bir görüntü oldu . Kimse birşey anlamadı ama bir güzellik var dediler TEŞEKKÜRLER :)

DOGAL OLSUN, GUZEL OLSUN AMA BOTOX YAPTIRDIGIMI DA KIMSELER ANLAMASIN DIYORSAN , DR. MEHTAP VATANSEVER İ TEK GECERIM ...KADININ YAPTIGI ISLERI KIMSE ANLAYAMIYOR SADECE GUZELLESIYORSUNUZ... :KK66: BANA HERKES SENDE BI GUZELLIK VAR DEDI İZMIRDEN YENI GELMISTIM İZMIR SANA COK YARAMIS FILAN DEDILER KIMSE ANLAMADI FRESH BIR IFADEM VAR MUTLUYUM...

var estewordde Mehtap Vatansever'e botoksumu yeni yaptırdım 3 hafta oldu çok memnunum kimse anlamadı sadece çizgilerim açıldı düşen kaşım yerine geldi çok doğal ilk yaptırışım botoksu sevdim ben .Şimdi sırada iple yğz asma var inşallah oda güzel olur.Işık dolgudan hiç bir şey anlamadım yarım bıraktık zaten göz altlarım torba yaptı 3 haftada geçti anca cesaretim kalmadı devam etmeye
Canım benimde tek kaşım düşük Buda yüzümde Asimetrik kötü bir duruş sergiliyor. Sen yaptıralı Bir yıldan daha fazla zaman olmuş. Takip edersen fotonu görmek isterim. Şuan ki dolgu durumu nasıl memnunmusun? Nekadar sürede tekrarlamak gerekiyor

Merhaba Her yıl duzenli botox ve dolgu yaptıran bırı olarak İzmirde birsuru doktora gıttım..bazılarından memnun kaldım bazılarından kalmadım.Bence botox yada dolgu kesınlıkle hafıfe alınacak guzellık merkezlerınde yapılacak bı ıslem degıl! lutfen once saglıgınızı dusunun..Bu ıste gercekten uzman ısımler var..Ben Izmırde Sıze Prof dr Sebnem OZkanı sıddetle tavısye ederım..Sıze yakısmayacak hıcbırseyı yapmıyor.En oncellıgı dogal olması..Ben dun Juvederm Voluma yapması ıcın dırendım fakat yapmadı..
Onun yerıne yıne juvederman markasının ultra 4 u yaptı nasabıyel bolgelere..Yasım 37 bu arada.
Botox ve dolguda kesınlıkle Prof dr sebnem Hanım Dıyorum..Sonuclarına bayılacaksınız dogallık ve freshlık oncelıgınız ıse.Bu arada 10 yıllık deneyım sahıbı bırı olarak eger kas kenarlarında alında kırısıklık mımık cızgılerı ıcın botox snr gozyası cızgısı gozaltı cokukluk,morarma goz altı bolgesı ıcın restylane yada juvederm volbella fakat bu ıslemı lutfen kanulle yaptırın (daha az morarma +sıslık oluyor )Yanak ıcın kesınlıkle juvederm voluma agız kenarı ıcın benım favorım raddıesse..doktorunuza hangı markayı uyguladıgını sorun ve yazdıgım markaları deyın..Amerıkayı tekrar kesfe gerek yok..Deyımlerımden herkezın yararlanmasını ıstedım..Cumartesı gunude Sebnem hanım Juvedermın ısık dolgusu hydrate yapacak..Guzel gunler dıllerım
Izmırde Tavsıye edebılecegım Doktorlar ıse
1-Prof Dr Sebnem Ozkan (Dermatolog
2 -Dr Ulvi guner alsancak muayanesı var
3- Adnan Menderes 9 eylul unv
Botox yada dolgularunizla resim foto paylasabilirmisiniz bende dusunuyorum ama cesaret edemiyorum bide ne kadara yapıyorlar

X