Kızlar doktorumu seçtim kasımda memişleri büyütüyorum :)

Brrk

Ben kararımı verdim, Aptiylen evlenicem.
Pro Üye
Anneler Kulübü
18 Mart 2011
7.619
21.459
Kızlar merhaba,
Sonunda kararımı verdim, korkularımı yendim operasyona gireceğim sonbaharda. Maddi durumum bu aralar 7-8 bin vermeye müsait değil ama istiyorum artık cicişleri büyütmek derken bi araştırmaya girdim. Pek yakın değilim ama bi arkadaş geçen yıl olmuştu ameliyat. Onunla görüştüm, forumları okudum derken arkadaşın doktorundan çok memnun kaldığını, implantlarının çok güzel olduğunu göz önünde bulundurarak aynı doktora dün gidip muayenemi oldum.
Derim biraz inceymiş. Anatomik damla proteze karar verdik kas altı, göğüs altından olacak kesi. 250 ya da 275 cc istedim. Bende öyle boy pos yok, zayıfımda. Zaten amacım sadece normal memişlere sahip olmak, küçük ama normal duruşlu cicişler.
Doktorum eski haydarpaşa gata yeni adıyla sultan abdulhamid eğitim ve araştırma hastanesinden Mahmut Özgül. Genç bir doktor. Her şey dahil 3.800 fiyatımda. Daha kasıma var biliyorum ama paylaşmak istedim.

Hayırlı olsun. Yalnız boyut konusunda ölçüyü belirtmeseniz daha iyi olur. Her ölçüde herkeste aynı durmuyor. Benim de sıfırdan meme yapıldı, 325 cc tam vücuduma göre oldu. Vücuduma en uygun en büyük ölçü demiştim ben, gerisini doktoruma bıraktım. 300 olsa tatmin etmezdi mesela beni. Şu anda tam ideal boyutta, asla büyük değil.

Hayırlı olsun. Yalnız boyut konusunda ölçüyü belirtmeseniz daha iyi olur. Her ölçüde herkeste aynı durmuyor. Benim de sıfırdan meme yapıldı, 325 cc tam vücuduma göre oldu. Vücuduma en uygun en büyük ölçü demiştim ben, gerisini doktoruma bıraktım. 300 olsa tatmin etmezdi mesela beni. Şu anda tam ideal boyutta, asla büyük değil.
Bende meme dokusu var, nasıl desem genç kız memişi gibi biraz. Doktora doğal duran, göğüs şeklimle uyumlu küçük ama normal memeler istiyorum dedim. doktor 250 cc dedi, bende 275 cc de olabilir dedim kaldı öyle. Ah o ameliyat sürecinden nasıl korkuyorum..
Size de çok geçmişler olsun yeni cicişler hayırlı olsun :) Çok ağrı sızı oluyor mu ki?

Bende meme dokusu var, nasıl desem genç kız memişi gibi biraz. Doktora doğal duran, göğüs şeklimle uyumlu küçük ama normal memeler istiyorum dedim. doktor 250 cc dedi, bende 275 cc de olabilir dedim kaldı öyle. Ah o ameliyat sürecinden nasıl korkuyorum..
Size de çok geçmişler olsun yeni cicişler hayırlı olsun :) Çok ağrı sızı oluyor mu ki?
Benim doktorum da muayenede 275 zorlarsak 300 olabilir demişti. Biraz daha zorlamış 325 sığmış. Boyutundan, şeklinden çok memnunum. 3 yıl oldu. Ağrı sızı oluyor, o konuda yalan söyleyemem ama hepsine değer bence.. Ağrılar geçiyor gidiyor, cicişler kalıyor geriye :)

Hayırlı olsun herkese ☺️ Bende yaptırmak istiyorum bende düğünüme 2 ay varken ama çok korkuyorum pişman olursam diye çünkü daha hiç Doğum yapmadım. Forumdaki arkadaşlar gibi de Yok denecek göğüslerim Yok yani. Kilo alıp vermekten sönmüş göğüslerim var sönük balon vâri.. bi cesaret etsem yaptırırım ama nerde bende o yürek...

Hayırlı olsun herkese ☺️ Bende yaptırmak istiyorum bende düğünüme 2 ay varken ama çok korkuyorum pişman olursam diye çünkü daha hiç Doğum yapmadım. Forumdaki arkadaşlar gibi de Yok denecek göğüslerim Yok yani. Kilo alıp vermekten sönmüş göğüslerim var sönük balon vâri.. bi cesaret etsem yaptırırım ama nerde bende o yürek...
Düğüne 2 ay kala sakın yaptırmayın, en az 4 ay, o bile çok çok az bir süre..

Tikkabilla Tikkabilla canım doktoruma danıştım 1 ay süre yetiyormuş nette de o şekilde yazıyor tüm doktorların görüşleri ortak. Tabiki tam oturması yerleşmesi yumuşaması 1 yılı alır.

Benim doktorum da muayenede 275 zorlarsak 300 olabilir demişti. Biraz daha zorlamış 325 sığmış. Boyutundan, şeklinden çok memnunum. 3 yıl oldu. Ağrı sızı oluyor, o konuda yalan söyleyemem ama hepsine değer bence.. Ağrılar geçiyor gidiyor, cicişler kalıyor geriye :)
Memişimiz olsun da ağrısı sızısı nazar boncuğu vallahi, artık bunu diyecek duruma geldim :) Seneye evleniyorum nasipse hiç doğum yapmadım, bebiş olduktan sonra problem yaşar mıyız ki acaba sarkma sönme vs

Bildiğim kadarıyla 1 aya ödem bile tam inmemiş oluyor bir de istenilen sütyen takılamıyor, özel sporcu atleti gibi olanlar kullanılıyor. Göğsün form alıp oturması 6-7 ay diye biliyorum ama tabi ki nasıl mutlu hissedecekseniz öylesi uygun :)

bana doktor azda olsa deforme olabileceğini söyledi ama olsun şuan ki halimden bile güzel olur bence o zmn da sadece dikleştirme yapılır. İnşallah gerek kalmaz da.. gerçi doğumu hemen düşünmediğim için bu göğüsler ile de eşimin karşısına çıkamayacağım için son iki ay kala yaptırıyorum cnm

bana doktor azda olsa deforme olabileceğini söyledi ama olsun şuan ki halimden bile güzel olur bence o zmn da sadece dikleştirme yapılır. İnşallah gerek kalmaz da.. gerçi doğumu hemen düşünmediğim için bu göğüsler ile de eşimin karşısına çıkamayacağım için son iki ay kala yaptırıyorum cnm
Şimdiden hayırlı olsun kararınız :) Hangi şehir hangi doktor acaba? Fiyatı nasıl? İnşallah memnun kalırız hepimiz

İnşallah memnun kalırız cnm. izmirdeyim ben Fatih uygur a ameliyat olacağım 7500 tl sen neredesin?

göğüslerinizin şuan ki hali nasıl sizi rahatsız edecek sarkıklıkta mı yoksa yok denecek kadar az mı?

göğüslerinizin şuan ki hali nasıl sizi rahatsız edecek sarkıklıkta mı yoksa yok denecek kadar az mı?
Göğsümde hiç sarkma yok ama boyut olarak küçükler. Genç kız memesi gibi, ergenlikte olur ya.

Göğsümde hiç sarkma yok ama boyut olarak küçükler. Genç kız memesi gibi, ergenlikte olur ya.
Merhaba Berrak hanım benimde göğsüm yok denecek kadatr küçük nasıl desem çok az bir çıkıntı var çocuk gibi diyim :) ilk gittiğim doktor küçük olduğu için ve dekolteli olsun üstler etli dolgun olsun istiyorum deyince extra hp yuvarlak takacagım 350 cc demişti dünde kuzenimin çalıştığı estetik merkezine gittim o doktor ise göğüs dokumun olmadığını yuvarlak takılırsa top gibi duracağını söyledi ve damla takılacağını söyledi 300 cc belki dedi deniycem abartı olmazsa 300 cc den yukarı koyabiliriz dedi ne bileyim dünden beri kafam karıştı damla belki doğal durur tamam ama üst kısmım tahta gibi bu sefer çirkin olmasın ben hep hayal ederdim sütyen takmayım silikonsuz takayım şöyle rahat rahat derdim acaba damlada oyle olur mu

Tikkabilla Tikkabilla canım doktoruma danıştım 1 ay süre yetiyormuş nette de o şekilde yazıyor tüm doktorların görüşleri ortak. Tabiki tam oturması yerleşmesi yumuşaması 1 yılı alır.

Sen doktora bakma, burada ameliyat olan hiç kimse sana evet 1 ay yeter demez. Yaşayan bilir onu.. 1 ayda memeler ağzına girecek gibi oluyor henüz.. İnmesi 4 ayı buluyor en erken.. Ameliyat olursan düğüne 1 ay kala çok pişman olursun. Bence tekrardan bir düşün canım..

Memişimiz olsun da ağrısı sızısı nazar boncuğu vallahi, artık bunu diyecek duruma geldim :) Seneye evleniyorum nasipse hiç doğum yapmadım, bebiş olduktan sonra problem yaşar mıyız ki acaba sarkma sönme vs

Ben evliyim ama çocuk daha yok. Kas altı olanlarda sarkma ihtimali minimum düzeyde oluyormuş. Kas üstüyse doğal olarak genişleyip boşalan doku sarkacaktır.

Merhaba Berrak hanım benimde göğsüm yok denecek kadatr küçük nasıl desem çok az bir çıkıntı var çocuk gibi diyim :) ilk gittiğim doktor küçük olduğu için ve dekolteli olsun üstler etli dolgun olsun istiyorum deyince extra hp yuvarlak takacagım 350 cc demişti dünde kuzenimin çalıştığı estetik merkezine gittim o doktor ise göğüs dokumun olmadığını yuvarlak takılırsa top gibi duracağını söyledi ve damla takılacağını söyledi 300 cc belki dedi deniycem abartı olmazsa 300 cc den yukarı koyabiliriz dedi ne bileyim dünden beri kafam karıştı damla belki doğal durur tamam ama üst kısmım tahta gibi bu sefer çirkin olmasın ben hep hayal ederdim sütyen takmayım silikonsuz takayım şöyle rahat rahat derdim acaba damlada oyle olur mu
Merhabalar,
Ben dekolte vermeyi sevmiyorum, doğal ama küçük olsunlar diyorum o yüzden 250-275 cc damla tercih ettim. Damla olduğunda doğru sütyenle dekolte sağlanabiliyor ama istemezseniz de sağlamayabiliyorsunuz. Eğer iki tane top gibi durur diyorsa doktorunuza güvenin, tabi boy, kilo, göğüs şekli de fark eder diye düşünüyorum.

Kızlar bende düşünüyorum. Göğüslerimi. Yaptırmaya. Ikıtane bebegım var ilkini çok aşırı emzırdım. Ve öyle. Bır şutum vardıkı. Memelerm. Kafam kadar taş gıbı olmustu sonra ıkıncıyı doğurdum fazla zaman geçmeden. Onu emzıremedm şutum kesildi. Şimdi öyle iğrenç duruyorlar kı. 80 lik ninemgibi :)) kendımi kadın gıbı hıssetmıyorum. O yüzden. Eşlimle beraber olurlken ne zevk ala bıkıyorum ne. Mutlu olabılyrm eşim karışi bn memnunun. Böyle dedı yaptırma taraftarı degıldı :KK43: sımdıyse bi şart. Koştu sıgarayı bırakırsam yaptıracağını söyledi. Çok sevındm tam bırakmayı başladım. Farkli sebepten dolayı arama boyluyor sürekli bende kendımı sigaraya verıyorö. Nasıl olcak böyle bılmıyorm inşallah Sigarayı bırakabılrm

Canımm fiyat 3950 mi cidden? Şuan ben araştırma aşamasındayım bende göğüs büyütme ameliyatı yaptırmak istiyorum. Ne zaman ameliyat olucaktin doktor nerde hangi hastanede fiyat öyleyse muayene olup yaptırmak istiyorum bende hemen. Taksit seçeneği sunuyor mu?

X