• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar doktor tavsiyesi bi bakar mısınız

munurdil1

Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2025
110
22
13
az önce bir doktor dinledim doktor kadınlar adetin ilk gününden itibaren 14 gün geriye saysın ve bugünün 3 gün öncesi ve 33 gün sonrasını mutlaka değerlendirsin diyor bu doğurganlık döneminin sonuna denk geliyor adet takvimimde doğurganlık günü değil yani siz böyle bir şey duydunuz mu

az önce bir doktor dinledim doktor kadınlar adetin ilk gününden itibaren 14 gün geriye saysın ve bugünün 3 gün öncesi ve 33 gün sonrasını mutlaka değerlendirsin diyor bu doğurganlık döneminin sonuna denk geliyor adet takvimimde doğurganlık günü değil yani siz böyle bir şey duydunuz mu
Bende chatgpt sormuştum adet tarihimi doğurganlık tarihini hesaplattim böyle yazmıştı yumurtlamadan 5gun önce ve 3 gün sonrayı değerlendir yazmisti

Bende chatgpt sormuştum adet tarihimi doğurganlık tarihini hesaplattim böyle yazmıştı yumurtlamadan 5gun önce ve 3 gün sonrayı değerlendir yazmisti
GBT ye sormak çok iyi fikirmiş çok teşekkür ederim yani her kadının yumurtaması farklıdır böyle genellemeler beni biraz geriyor açıkcası tüh biz o günü değerlendiremedik diye üzülüyorum

İlk defa duydum ve saçma geldi bana nedense 🙈 nasıl bir hesaplama olacak öyle.14 gün geri ve 3 gün öncesi tamam olurda 33 gün sonrası nasil oluyor ben 32 günde bir adet görüyorum 33 günü nasıl ayarlicam 🫣 beynim erorr verdi 🤦🏻‍♀️ hay aksi 🤣 gerek yok bence her zaman yumurtlama günü üç gün üst üste daha mantıklı ve faydalı diye düşünüyorum .

Back
X