Merhaba kızlar.. Ben 38 haftalık hamileyim belime ara sıra çok şiddetli olmamakla beraber sancı girdi ve sırtıma doğru da gezindi sanki
. Bir süre gidip gelmesi devam etti ama sonra hiçbirşeyim kalmadı. Kasık kısmımda veya karnımda herhangi bir ağrı sızım yok. Fakat vajinada çok baskı ve tarif edemediğim bir his var böyle ince ince sanki dikilme gibi ama tam tarif edemiyorum. Kanama, su gelmesi, akıntında değişiklik de yok.. Benim şuan ki durumum bu şekilde..
Sizler doğuma bir gün ya da iki gün kala sancı yaşadınız mı? Ve bu sancıları nerelerinizde hissettiniz?? Veya neler yaşadınız? Doğumun yaklaştığını anlatan belirtiler var mı? Benim yaşadığım durum şuan için normal mi? Çok uzunn yazdım inşallah sıkılıp da okumamazlık yapmazsınız

Sizler doğuma bir gün ya da iki gün kala sancı yaşadınız mı? Ve bu sancıları nerelerinizde hissettiniz?? Veya neler yaşadınız? Doğumun yaklaştığını anlatan belirtiler var mı? Benim yaşadığım durum şuan için normal mi? Çok uzunn yazdım inşallah sıkılıp da okumamazlık yapmazsınız