kızlar doğum sonrası vajinanızdaki tüyleri almada hangi yöntemi kullandınız:(

torpugul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2009
21
0
kızlar ben doğum yapalı 41 gün oldu. dikişlere zarar gelir diye vajindaki tüylere dokunamadım. bu durum beni çok rahatsız ediyor:KK43:ağda ile alsam şimdi bişey olurmu?

bende sezeryan ile doğum yaptım 3 ay oldu ağda ne zaman yapmalıyım acaba şimdiyekadar tüy dökücü kullandım.

doğum yapalı 4,5 ay oldu,ağdayla almaya çalıştım dikiş yerlerim kanadı,tüy dükücü kremle de acayip bir yanma hissi oluştu.Jilet kullanıyorum şuan ama dikiş yerlerine dokunmuyorum açıkçası

ay ben hala jilet ve tüy dökücü kullanıyorum hala korkuyorum acır diye.. Benim 2 arkadaşım lohusa kanamaları bittiği gün ağda yaptırdılar biraz acımış ama en iyisi bir an önce başlamak.. Yoksa benim gibi dönüşü zor olur..

Ben sezeryan oldum ama 40ım çıkar çıkmaz eldivenle aldım.Hiçte bişey olmadı.Tavsiye ederim.

kızlar dün ağda ile aldım valla hiçte bişi olmadı. rahatladım ay...jilet dokundurmuyorum çok fazlalaşır diye zaten...

torpugul arkadaşım kimısi o bölgeyi birkremle uyusturup daha kolay ağdayla alıyormus acaba ismini sen biliyormusun yada dogumdan sonsa vajinaya zararı olurmu diye bi sorcaktım sana

bende sezeryan ile doğum yaptım 3 ay oldu ağda ne zaman yapmalıyım acaba şimdiyekadar tüy dökücü kullandım.

bende sezeryan ile doğum yaptım. 40'ım çıktıktan sonra ağda yaptım. Çok şükür sıkıntı olmadı. Zaten evde kendim yaptığım ağda dışında başka birşey kullanmam. Eski usül ama temizzz

torpugul arkadaşım kimısi o bölgeyi birkremle uyusturup daha kolay ağdayla alıyormus acaba ismini sen biliyormusun yada dogumdan sonsa vajinaya zararı olurmu diye bi sorcaktım sana

kızlar bu krem süper bişeyyyyy...doktorum hiç bir zararı olmadığını söyledi....

bende ormal dogum yaptım 1 ay sonra agda yaptım cok zor olmadı sımdı devam edıyorum.

40 ım çıkar çıkmaz soluğu kuaförde aldım
yolunmuş tavuğa döndüm
hiçbirşey de olmadı dikişlerime
hatta ağdayı yapan kız söylemesem sezeryan olduğumu farketmedi bile

X