• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar doğum mu??

zehracanum

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2023
65
20
3
18
Selam hanimlar 3 4 saattir belkide daha fazla regl sancısı gibi ağrım var kasilmam da oluyor agrimda var doğum başlamış olabilir mi uzandım duş aldım yürüdüm geçmiyor doğum başlamış mıdır sizce yoksa yalancı doğum sancısı mi 37+6 şuan

Sancılarının kaç dakikada bir geldiğini say eğer düzenli aralıklarla geliyorsa ya da git gide iki sancı arasındaki süre kısalıyorsa doğum başlamış olabilir

Dinlenmekle geçmiyorsa muhtemelen doğum sancisidir. Kaç dakikada bir kasılma olduğu önemli. Sağlıkla gelsin.

Dinlenmekle geçmiyorsa muhtemelen doğum sancisidir. Kaç dakikada bir kasılma olduğu önemli. Sağlıkla gelsin.
Maalesef geçmiyor sabah uyandigimdan beri hafifti ama git gite zorluyor beni kasilmalar 15 dakikada 10 dakikada oluyor iki gun öncede oldu ama onlar bır sate geçti

Sancılarının kaç dakikada bir geldiğini say eğer düzenli aralıklarla geliyorsa ya da git gide iki sancı arasındaki süre kısalıyorsa doğum başlamış olabilir
Her 15 dakikada oluyor kasılmalar sancı ise git gide sabahtan beri şiddetleniyor ağrılı regl sancısı gibiler

Henüz yeterli sıklıkta değil ama belli ki süreç başlamış. Duş almanızı tavsiye ederim iyi gelir. Kasılmalar iyice sıklaşınca hastaneye gidersiniz henüz erken. Herseyinizi hazırlayin ama. Bazıları için süreç çok hızlı olabiliyor bir anda.

Henüz yeterli sıklıkta değil ama belli ki süreç başlamış. Duş almanızı tavsiye ederim iyi gelir. Kasılmalar iyice sıklaşınca hastaneye gidersiniz henüz erken. Herseyinizi hazırlayin ama. Bazıları için süreç çok hızlı olabiliyor bir anda.
İllaki suyu yada belirtiyo beklemem gerek miyor degilmi

İllaki suyu yada belirtiyo beklemem gerek miyor degilmi
Hayır herkesin suyu gelmez bazen suyu doğumda ebeler patlatıyor. Önemli olan kasilmalardaki sıklık. Emin değilseniz hastaneye giderek muayene olup nstye girebilirsiniz. Duruma göre ya eve geri yollarlar yada yatırırlar.

Selam hanimlar 3 4 saattir belkide daha fazla regl sancısı gibi ağrım var kasilmam da oluyor agrimda var doğum başlamış olabilir mi uzandım duş aldım yürüdüm geçmiyor doğum başlamış mıdır sizce yoksa yalancı doğum sancısı mi 37+6 şuan
Durumunuz ne oldu?

Back