Kızlar Doğum İçin Yardımmmm

7bitirdibeni

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2024
35
12
3
30
Kızlar bugün itibariyle 38+4’üm. Ayın 15’i gibi kasılmam oldu en yakın hastaneye gittiğimde 1 cm açıklık var doğum sancısı değil denildi. Ayın 18’inde kendi doktoruma muayenem vardı 2 cm açıklık var nst de sancı yok bir şey olursa gel olmazsa 28’inde gel dedi. Ancak doktorum mesai dışı ücretle de olsa doğuma gelmiyor. Ben de ayın 28’indeki randevuyu o gün nöbetçi diye kabul ettim , kendisine doğumumun denk gelmesi için ya nöbetçi olması ya mesai saatinde doğurmam gerekiyor. Dün gece ve şu an yine sancılarım var . En yakın hastaneye gidip açıklık baktırayım dedim 1 hafta geçmesine rağmen 2 cm denildi yani açılmamış ekstra denildi. Sizce yarın kontrole gittiğimde suni verelim der mi bekler mi ben suyum gelsin diye ne yapayım akıl verin

38+4te daha bekleyebilirsiniz 40 haftaya kadar zamanınız var. Benim de açılmam 3.5 cmdi gittiğimde 7 saat suni sancı aldım ama ilerlemedi. Bence hiç bunlara girişmeyin evde başlamasını bekleyin sancınızın suyunuz gelirse öyle gidin hastaneye . Sancılar 10 dakikaya 5 dakikaya düştüğünde gidin bence. Ama panikseniz korkuyorsanız düzenli sancı girdiğinde beklemeden gidin

Ya doktorlar vakit geçtikçe sezeryana yönlendirip zorunlu gibi davranıyorlar açıkçası ondan çekiniyorum biraz , sizce yarın kontrolde suni verelim der mi?

Ya doktorlar vakit geçtikçe sezeryana yönlendirip zorunlu gibi davranıyorlar açıkçası ondan çekiniyorum biraz , sizce yarın kontrolde suni verelim der mi?
Bence daha zamanı var ama doktoruna göre değişiyor fikirler . Ben ilk gebeliğimde kontrole diye gittim açılman var diyip bırakmadı doktorum ama 7 saat suni sancıyla ilerlemeyince ve suni sancı da dışardan alındığı vücudun kendi sancısı olmadığı için bebek de strese girince kalbi yavaşlamaya başladı acil sezaryene girdim ikinci doğumumda da yine kontrole gittim açılman 5.5 cm hiç ağrı hissetmedin mi dedi yoo iyiyim ben dedim eğer ilki sezaryen olmasaydı bi kaç saate doğururdun dedi ama mecbur sezaryen oldum araları kısaydı çünkü doğumlarımın. Bence hemen hastaneye gitmemek en iyisi evde sancılarını biraz dinlemek daha güzel diye düşünüyorum hastaneye ilerleyen açıklıkta gidince zaten doğuma az kalmış oluyor. Ama suyunuz gelirse hemen gidin tabi ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…