• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar diş teli taktırmalı mıyım?

karakartalicee

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2017
9
0
36
Selam arkadaşlar, benim üst dişlerimde yamukluk var. Yani kötü görünüyor. Ergenlik dönemlerimde diş tedavisi görüyordum fakat sonra bazı nedenlerden bırakmak zorunda kaldım. Doktorum en son tel tesavisi demişti. Şimdi dişlerimi yaptırmak istiyorum ama tel nasıl takıcam? Utanıyorum. Evli nişanlı vs. olup tel takan var mı? Eşler bu durumdan soğumaz mı sizce? Öperken falan nasıl olur hiç bilmiyorum. O yüzden napacağımı bilmediğimden erteliyorum sürekli. napsam kızlar? :(

Benim dişlerim boşukluydu. Taktırdım, 3 senede çıktı. Şimdi bazı kenarlarda açılma yine mevcut. Gerekli bakımı ve özeni göstermen gerek ayrıca biraz ağrı yapıyor her muayne sonrası tel kontrolünde lastikleri sıkıştırdıkları zaman. Bunlar dışında sorun yaratmadı.

Eşinizle konuştunuz mu bence soğuma sebebi değil. Eşim takmak istese sorun yapmam, sonunda çıkartacak ve daha sağlıklı, güzel bir görünüme sahip olacak o yüzden değer..
Benim arkadaşım taktırdı geçenlerde, sıkıntı yaşıyorlar mı bilmiyorum gerçi onun kocası da taktırmayı düşünüyor, ikisi beraber olacak.

Taktır benim sevgilim varken vardı. Ve hatta çok beğeniyordu o, çıkardığımda üzülmüştü. Mis gibi dişlerin olacak sonunda 1-2 sene telli gez ne olacak ki.

öperken karşı taraf için farketmiyor onu söyleyebilirim ama ama kullanan açısından nasıl olur bilmiyorum :D :D bence yaptır.

Taktirmalisin bence zaten en fazla 1.5 sene suruyor tedavi tabi anlattiginiz gibiyse ayrica telinde ayri bir cekiciligi var

Evli arkadaşım taktırdı. Ben evlenicem ama dişlerimde tel var :deli: neyseki teller çıkınca düğün

32 yaşındayım evliyim ve nisan ayında tel taktırdım. Eşim sadece metal olmasını istemedi
1 sene duracaklar, yıllardır istediğim ihtiyacım olan bir şeydi. Bence çok garip durmuyorlar , en azından sonucunda çok güzel dişlere sahip olacağımı düşününce garip duruyorlarsa bile çok da önemsemiyorum bu durumu Taktırsam mı diye düşünen varsa ortodontiye ilk önce gitsin,ihtiyaç varsa hiç düşünmesin bile.

Back