• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kızlar dış gebelik gibi bir durumda idrarda pozitif çıkar mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlısı olsun kötü düşünme benimde bir 12 haftalık düşük birde kimyasalım var gebe kalınca iğne başlicam pıhtılaşmam çıktı benim Allah herkesin kucağını doldursun inşallah sağlıkla
Dr ye gittim kan vermeden direkt karından ultrasona baktık keseyi gördük bir hafta sonra gel dedi gittim bu sefer mercimeği gördüm ve kalp atısını duydum.

Dr ye gittim kan vermeden direkt karından ultrasona baktık keseyi gördük bir hafta sonra gel dedi gittim bu sefer mercimeği gördüm ve kalp atısını duydum.
Hayırlısı olsun lütfen bizi de duanda unutma ❤️Rabbim tamamına erdirsin

Dün tam 5 haftalıktı son reglime göre dayanamayıp dr ye gittim kan vermedim karından ultrasona baktık ve keseyı gördük. Ama şey dedi 5 haftalık ama 4+4 desin keseye göre önemli bir fark yok geç döllenme falanda olabilir o önemli değil dedi haftaya cuma tekrar gidicem bakalım görebileceğimiz yeni şeyler olacak mı birde daha evvel düşük öyküm olduğumdan tam silahlanma adına progestan be kan sulandırıcıya başlattı bakalım hayırlısı dün akşam itibariyle göbüşten iğneye başladım ve progestan kullanmaya. Bakıp göreceğiz herkesin yaşam ve ölüm saati belli ömrü ne kadarsa varsa onu yaşayacak /yaşayacağız . Kasmıyorum bekleyip görcez. Umarım hayırlı olur bu sefer.....
Sağol canım benim halen hastaneye gitmedim ili hafta daha beklicem hakkımızda hayırlısı olsun
Hayırlısı olsun kötü düşünme benimde bir 12 haftalık düşük birde kimyasalım var gebe kalınca iğne başlicam pıhtılaşmam çıktı benim Allah herkesin kucağını doldursun inşallah sağlıkla
devamı için bilgilendirmek istedim 3 .ayımız yarın bitiyor 4.aya giriyorum .İngiltere’ye kan yollayıp tüm kromozomlar testi yaptırdım 6 günde sonuç çıktı hemde cinsiyetiyle birlikte Erkenden :) (anne kanından bebeğin dna larını ayrıştırıp Bebeğin kromozomlarını inceleme testi)şükür herşey iyi gidiyor

Back