• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Kızlar diktireceğim gelinlik nasıl sizce?

burcuslm

Guru
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2009
630
1
296
İstanbul
Allah izin verirse 24 Nisan da düğünüm var; biraz erken ama ben bu modeli diktirmeyi planlıyorum o kadar çok model var ki artık kafam karıştı eğer sizler de beğenirsneiz artık gelinlik aramıcam :)
O yüzden kızlar yapacağınız samimi yorumlara ihtiyacım varrrr.
(gelinlik alıntı)

Kızlar bu model gelinliğin başka resimleri de varsa paylaşırsanız çok sevinirim.
Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederimmmmm.:asigim:

bence de çok hoş bir model.

mutluluklar şimdidenopuyorumnanaktan

üstü cok güzel , eteginin kat kat olusu da cok guzel ama bence bir anda kalcadan o kadar kabarmasın etegindeki fırfırlar.

üstü cok güzel , eteginin kat kat olusu da cok guzel ama bence bir anda kalcadan o kadar kabarmasın etegindeki fırfırlar.

Fırfırlarını aslında ben de tam çözemedim etek tamamen fırfırdan oluşmuyor sanki ön kısmında düz tül de iniyor.
Fikrini dikkate alacm canım teşekkür ederimvereliniortak

canım resimde çok güzel durmuş önemli olan senin üstünde güzel durması ve dikimi yaptıracağın yeri ii seçmen...
Bir çok gelinlik gördüm orjinaliyle hiç benzemeyen bunlara dikkat edersen hoş bir model...

model cok hos seninde dedigin gibi bende komple fırfır degil gibi gördüm ama üst kısmı süperr bide cimcime eses dogru demiş diktirdigin yerde cok önemli rezil edebiliyorlar dahası alakası olmayan modeller cıkıyor ortaya :s

canım resimde çok güzel durmuş önemli olan senin üstünde güzel durması ve dikimi yaptıracağın yeri ii seçmen...
Bir çok gelinlik gördüm orjinaliyle hiç benzemeyen bunlara dikkat edersen hoş bir model...

Çok doğru sölüyorsun canım inş istediğim gibi olur şansıma kalmış biraz da :(
Ama beğenmene çok sevindim teşekkürlerr:utangac:

model cok hos seninde dedigin gibi bende komple fırfır degil gibi gördüm ama üst kısmı süperr bide cimcime eses dogru demiş diktirdigin yerde cok önemli rezil edebiliyorlar dahası alakası olmayan modeller cıkıyor ortaya :s

Doğru sölüyorsunuz inş güzel bir yer bulabilirim,ayrıca fırfırı da gerçekten tam olarak çözebilmiş değilim:bbo:

gerçekten çok güzel canım ben kabarık olmayan gelinlikleri sevmiyorum
eminimki senin üstündede çok hoş görünür

Çok teşekkür ederim aslında ben çok kabarıkları sevmiyordum çok düzü de sevmiyorum ama bu model gerçekten sade ve şık geldi bana çok teşekkür ederim çok mutlu oldum inş güzel olur:kedi:

bencede güzel. benim gelinliğimde kabarıktı zemuszemus
Allah tamamına erdirsin cnm
MutLuLukLaRa.s.

çok güzellll
ama aynısını yapamayorlar yaaa
bide bir gün kala veriyorlar gelinliği bişe diyemionnmafoldumben

Çok güzel görünüyo gelinlik inşallah içine de siner..Benim de haziranda model bakıyorum..Dikim mi daha pahalı olur kızlar yoksa hazır almam mı

çok güzellll
ama aynısını yapamayorlar yaaa
bide bir gün kala veriyorlar gelinliği bişe diyemionnmafoldumben

Aslında benim de telaşım o yüzden bir gün kala vermesin diye erkenden model bulup konuşmak, işyerimden arkadaşımın öyle oldu ben deliririm öyle birşey yaşamk istemiyorum.İnşallah güzel bir terzi bulurum kısmet artık:asigim:

ben de senin giiyim nisanda düğün, şimdiden telaşa düştüm. ben haftasonu gelinlik modelleri baktım, internetten baktıkların beğendiklerin sana yakışmayablior, bence için rahat etsin git dene buna benzer 1-2 model. ben öle yaptım. ben de bu modeli internette görüp diktirice dedim. ama bundan nice güzellerini görünce ağzın açık kalıyo. bakınız örnek bensositososito

Çok güzel görünüyo gelinlik inşallah içine de siner..Benim de haziranda model bakıyorum..Dikim mi daha pahalı olur kızlar yoksa hazır almam mı

Teşekkürler canım sen nasıl modellere bakıyorsun, inşallah sende içine sinen bir model bulabilirsin?
Dikim mi, hazır alma olayı mı daha pahalı olur tam olarak bilmiyorum ama beğendiğin modeli diktirip kiralamak ile o modeli diktirip almak arasında çok fazla bir fark olmuyormuş, sanırım ben diktirip kiralıcam ama belli de olmaz :jeyyar: dayanamayabilirm de:dance:

Back