• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kizlar dikkatli bakin hamile miyim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Xxxnes

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Mart 2020
26
8
3
24
Kizlaarr dikkatli bakin lutfen yok gibi ama

Eklentiler

• IMG-20200312-WA0007.jpeg
    IMG-20200312-WA0007.jpeg
    24,4 KB · Görüntüleme: 244
Ben göremedim. Çok uzak cekmişsin. 🤷🏻‍♀️

Canım bi anlık heyecanla çektim biraz büyütünce görünebiliyor aslında ben çizgi falan da görmedim ama regl belirtilerim de hala yok neden anlamadım..
Regle ne zaman?

Canım bi anlık heyecanla çektim biraz büyütünce görünebiliyor aslında ben çizgi falan da görmedim ama regl belirtilerim de hala yok neden anlamadım..
Tek çizginin yanında silik de olsa Bi çizgi var mı peki

1 hafta daha bekle hala regl olmadıysa testi tekrarlarsın genelde 4 5 haftalık gebeliklerde silik Bi çizgi oluyo testte

Benimkini de yorumlar mısınız bugün olmam gerekiyordu güvendiğim bir test

Eklentiler

• 3E0D0428-C895-41E6-8E41-0C5ACF748424.jpeg
    3E0D0428-C895-41E6-8E41-0C5ACF748424.jpeg
    156,6 KB · Görüntüleme: 133
Ümitlendirmek istemem ama benimkide bu şekildeydi hemen erken genelik testi yaptım sonrada kan verdim erken gebelik testi yapın lütfen bunlar arada bırakıyor insanı

Ümitlendirmek istemem ama benimkide bu şekildeydi hemen erken genelik testi yaptım sonrada kan verdim erken gebelik testi yapın lütfen bunlar arada bırakıyor insanı
Çok test yaptım hep net bir sekilde beyaz çıkıyordu ilk defa test yok normalde en az beş test alıyordum .ilk defa bu şekilde çıktı iki gün önce kahverengi lekelenmem oldu şu anda bilmiyorum adet mi olcam.karnım mi agrıyor inşallah hayırlısı yarın adet olmassa m alacağım test

Kızlar çok uzaktan çekiyorsunuz 😊 sizinkinde var gibi benimde 4 5 haftalık gebeyken böyle çıkmıştı silik ama tabi kan testi yaptırmakta fayda var kesin sonuç için

Back