Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bi anlık heyecanla çektim biraz büyütünce görünebiliyor aslında ben çizgi falan da görmedim ama regl belirtilerim de hala yok neden anlamadım..Ben göremedim. Çok uzak cekmişsin.![]()
Regle ne zaman?Canım bi anlık heyecanla çektim biraz büyütünce görünebiliyor aslında ben çizgi falan da görmedim ama regl belirtilerim de hala yok neden anlamadım..
Tek çizginin yanında silik de olsa Bi çizgi var mı pekiCanım bi anlık heyecanla çektim biraz büyütünce görünebiliyor aslında ben çizgi falan da görmedim ama regl belirtilerim de hala yok neden anlamadım..
5 gün geçti 5.günki testGeçti mi regl tarihiniz
Ben göremedim. Çok uzak cekmişsin.![]()
5 gün geçtiyse silikte olsa belirgin bişey gözükürdü birşey gözkmuyor bunda siz yakından görüyomusunuz belki fotoyla alakalıdır5 gün geçti 5.günki test
Hayir goremiyorum5 gün geçtiyse silikte olsa belirgin bişey gözükürdü birşey gözkmuyor bunda siz yakından görüyomusunuz belki fotoyla alakalıdır
Ümitlendirmek istemem ama benimkide bu şekildeydi hemen erken genelik testi yaptım sonrada kan verdim erken gebelik testi yapın lütfen bunlar arada bırakıyor insanıBenimkini de yorumlar mısınız bugün olmam gerekiyordu güvendiğim bir test
emin olmak için kan verin o zaman içiniz rahat ederHayir ben de g
Hayir goremiyorum
Çok test yaptım hep net bir sekilde beyaz çıkıyordu ilk defa test yok normalde en az beş test alıyordum .ilk defa bu şekilde çıktı iki gün önce kahverengi lekelenmem oldu şu anda bilmiyorum adet mi olcam.karnım mi agrıyor inşallah hayırlısı yarın adet olmassa m alacağım testÜmitlendirmek istemem ama benimkide bu şekildeydi hemen erken genelik testi yaptım sonrada kan verdim erken gebelik testi yapın lütfen bunlar arada bırakıyor insanı
Kızlar çok uzaktan çekiyorsunuzBenimkini de yorumlar mısınız bugün olmam gerekiyordu güvendiğim bir test