kızlar devam sütü hakkında bilgi lütfen

Zeynep28 maras

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2009
2.507
19
gamze bugün 7ay 10 günlük oldu..emzirdiğim için devam sütü veya maması hiç vermedim 5ayda sma veriyodum ama sonra bıraktım..
siz çoğu gıdasını devam sütüyle veriyosunuz..ben emzirdiğim için gerek duymadım..
ama bugün milupanın sitesini gezerken ımmunofortis katkısı olan aptamil 2 mamasını gördüm sizce bende versemmi dundan?
bi arkadaşımın bebeği 9.5aylık o doğumdan beri aptamil kullanıyo ve şuan kilosu çok iyi her ay enaz 1kilo alıyo deyince bende şimşekler çaktı delikafadulden
sizce bende almalımıyım?

bencede anne sütü yeterliyse bebeğin için mamaya hiç başlama tekrardan arkadaşım.unutma kilo herşey değildir.bebeğinin annesütüyle gelişen kemik yapısı ve bağışıklık sistemi dahada önemli.haa
sütü yetmeyip de mama veren annelerin bebekleri iyi gelişmiyormu hayır kesinlikle öyle zıt bir düşünem yok ama rabbim hala sana böyle bi imkanı sunarken neden bebeğini bundan mahrum bırakasın ki.zaten 1 yaşına geçince Allahın izniyle normal inek sütü kullanmaya başlıycaksınız.inşallah ozamana kadar sütün gelir canım benim.

ayy inşallah 1 yaşına kadar emziririm...ek gıdada veriyorum zaten ama gamze 250gr aldı buay arkadaşımda bende emziriyorum ama aptamilde veriyorum üstelik kilo alımı böyle deyince başlasammı diye düşündüm...ama tabiki kilo sağlıklı demek değil de nebilim işte...
bide gamze biberon almıyo sma yı bile kaşıkla içiriyodum..gecede muhallebisine katıyodum..

bütün mamalar aynı diye düşünüyorum.ben aptamil kullanıyorum gayetde memnunum.ama arkadaşlarında dediği gibi sütün yeterliyse gittiği yere kadar anne sütü bence canım.inşallah sütün kesilmez.benim maalesef artık kesildi.10 günsür falan süt müt kalmadı bende.çok üzüldüm ama kısmet bu kadarmış.8 ay yedi neyseki.bunada çok şükür.

8ay emzirmişsin canım bunada şükür ama insan daha çok emzrimek istiyo işte..
ben 6ay emzireyim yeter diyodum şimdi 8ay emzireyim yeter diyorum 7ay 10 günlük oldu kızım 1 yaşına kadar emzirsem daha ne isterim....
insan oğlu doyumsuz işte :)

canım kilo çocuğuna göre değişiyor
ben hem emziriyorumhem aptamil veriyorum hem ek gıda ama zayıf bana göre çok kilo almıyor
çok hareketli ona bağlıyorum dr normal diyor biz kilolu çocuklar istemiyoruz diyor anne zayıf baba zayıf çocuktan ne bekliyosunuz diyorsengözlerimebaksanab

ya kızlar bişey sorucam
benim oğlum 4 gün sonra 8 aylık olucak . ben çalıştığım için sadece sabah öyle akşam emziriyorum. diğer zamanlar ek gıda ama yeterli olmuyor galiba bu ay kilo almamış devam mamasımı kullansam

ya kızlar bişey sorucam
benim oğlum 4 gün sonra 8 aylık olucak . ben çalıştığım için sadece sabah öyle akşam emziriyorum. diğer zamanlar ek gıda ama yeterli olmuyor galiba bu ay kilo almamış devam mamasımı kullansam

bebeğin biberonu reddetmiyo ise ver bence aptamil mesala çok güzel bir mama
ydaaptmil sütlü prinçli var 6 aydan itibaren kaşık maması çok besleyici bir mama

senin bebeğin 8 aylık olmuş ama devam mamasına gerek yok bence
ama kaşık mamalarını verebilirsin milupanın
sütlü prinçli
muzlu armutlu
tahıllılar gece tahılları

Amaan Elif yaa bence kaşık maması olayına falan hiç girme ben dolaptaki kaşık mamalarını geçen ay zorla bitirdim bu ayy sadece ev yemeği verdim içinede bir güzel ekmek doğradım ikra için tam buğday ekmeği eldım 2 tane 2 gün bayatlattım robottan geçirdim buzdolabı poşetine doldurdum dondurucuya attım burdan kullanıyorum emin ol ki diğer aylara göre en güzel kiloyu bu ay almış bence hiiç kaşık mamsı falan kullanma ben şu 45 gr lık paketlerden yalnız sürekli çantamda bulunduruyorum çarşıya falan çıktığımda emzircek yer bulamayınca o paketler bir yapımlık ya hemen suyla karıştırıp yediriveriyorum yada o küçük kavanoz mamalarından bunun dışındada evde durup dururken mama vermiyorum artık ikraya aradada pirinç unuyla mama yapıyorum sadece ona aptamil ekliyorum 3 kaşık veriyorum okadar ...

Birda kızlar STERMıL diye bir mama varmış akşamları bebeğe yedirdiğin zaman tok tutuyormuş netten baktım göremedim böyle markalşı bir mama gören duyan yada kullanan varmı varsa yazarsa sevinirim..

Birda kızlar STERMİL diye bir mama varmış akşamları bebeğe yedirdiğin zaman tok tutuyormuş netten baktım göremedim böyle markalşı bir mama gören duyan yada kullanan varmı varsa yazarsa sevinirim..

STERMİL dğill elim kaydı yazarken doğrusu STARMİL mamanın adı arkadaşlar..

benim kızım ek gıdayı yemediği zamanlar kaşık maması verdim normal mamanın içine koydum
sütle karıştrıdım o şekilde kilo aldı aradada kullanıyorum biraz biraz yiyor şimdi ek gıdayı
ama milupanın tahıllı ballı mamasını kullanıcam sürekli kahvaltısını onla hazırlayınca daha güzel yiyor

bizde anne sütüne devam ediyoruz ama 6. ayını doldurduğunda aptamil mamaya başladık çünkü artık tam doymuyordu ek gıdada alıyor kilo alımı süper değil ama ortalama sınırlar içinde ilerliyoruz eğer anne sütü tam olarak doyurmuyorsa mama verilmeli bence

Amaan Elif yaa bence kaşık maması olayına falan hiç girme ben dolaptaki kaşık mamalarını geçen ay zorla bitirdim bu ayy sadece ev yemeği verdim içinede bir güzel ekmek doğradım ikra için tam buğday ekmeği eldım 2 tane 2 gün bayatlattım robottan geçirdim buzdolabı poşetine doldurdum dondurucuya attım burdan kullanıyorum emin ol ki diğer aylara göre en güzel kiloyu bu ay almış bence hiiç kaşık mamsı falan kullanma ben şu 45 gr lık paketlerden yalnız sürekli çantamda bulunduruyorum çarşıya falan çıktığımda emzircek yer bulamayınca o paketler bir yapımlık ya hemen suyla karıştırıp yediriveriyorum yada o küçük kavanoz mamalarından bunun dışındada evde durup dururken mama vermiyorum artık ikraya aradada pirinç unuyla mama yapıyorum sadece ona aptamil ekliyorum 3 kaşık veriyorum okadar ...

haklısın valla demek ikra ekmek yiyerek kilo aldı he buğday ekmeği CADIARZU
hımmm bende alsammı?
dışarıda evet zor oluyo emzirmek falan bide misafirliğe falan gittiysen daha zor..
bayramda ben gamzeye gittiğim yerde muhallebi yapmışltım tam bi maratondu..
yapması soğutması ayrı dert...
şu 45 lik paket dediğin mama ne nasıl yapıyosun?
bayramda bende alayım ondan baride rahat edeyim bu bayram yemek konusunda...

altunhan ismini unuttum neydi canım ya kusura bakma
fatoşun dediği kaşık mamalarının denemelik paketleri varküçük
bi yapımlık onlar sanırım

X