Kızlar dertleşecek arkadaşım yok help me :(

Uyeadiyok123

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2023
114
32
Kızlar, haziranda istemede oldu bohça yaptılar bana ama eski eşyalarını çıkarıp koymuşlar gibi kolonya koymuşlar o da belediyenin kolanyası. Bohçaları düzenliyorum ama gerçekten yeni evime koyasım gelmiyor canım çok sıkkın nişanlıma bunu söylemedim. Normalde kaynanam hediyeler falan alır bana ama stokçudur kendisi Galiba stoklarını bana bohça diye getirdi çoğu kullanılmamış gibiydi ama eski gibi gözüküyor birde merkezde oturuyor isteme şekeri kalitesizdi. Ne düşünüyorsunuz dertleşecek kimsem yok ben mi abartıyorum bilemedim annem teselli etmeye çalıştı ama birazcık teselli oldum 🥲

Kayınvalidem bir kolonya bile koymamış, koyduğu tülbent, lif, patik vs kullanılmış gibi tiftik toplamış solmuştu 😄
Hiçbir şey demedim kendi kalitesine yakışır şekilde getirmiş dedim içimden tabii 🤭

Dipnot geçeyim Allah affetsin verdiği lifle koltuk halı siliyorum hatta eşim anasının verdiğini bilmiyor çok eski bunlar çöpe atsana dedi

Kızlar, haziranda istemede oldu bohça yaptılar bana ama eski eşyalarını çıkarıp koymuşlar gibi kolonya koymuşlar o da belediyenin kolanyası. Bohçaları düzenliyorum ama gerçekten yeni evime koyasım gelmiyor canım çok sıkkın nişanlıma bunu söylemedim. Normalde kaynanam hediyeler falan alır bana ama stokçudur kendisi Galiba stoklarını bana bohça diye getirdi çoğu kullanılmamış gibiydi ama eski gibi gözüküyor birde merkezde oturuyor isteme şekeri kalitesizdi. Ne düşünüyorsunuz dertleşecek kimsem yok ben mi abartıyorum bilemedim annem teselli etmeye çalıştı ama birazcık teselli oldum 🥲
Bu ne saçma bir dert ya. Şeker kalitesizmişmiş. Durumu ona yetiyosa onu almış demekki. Allah şimdiden sabır versin kv ye

Kayınvalidem bir kolonya bile koymamış, koyduğu tülbent, lif, patik vs kullanılmış gibi tiftik toplamış solmuştu 😄
Hiçbir şey demedim kendi kalitesine yakışır şekilde getirmiş dedim içimden tabii 🤭

Dipnot geçeyim Allah affetsin verdiği lifle koltuk halı siliyorum hatta eşim anasının verdiğini bilmiyor çok eski bunlar çöpe atsana dedi
Ay Allahım inanmıyorum ya🤣🤣 ya normalde bu kadar takılmayan bir insanım ama istemede baya reklamını yaptılar ama boş teneke valla üzüldüm haliyle 😃

Belediye kolonyası mı😂 İnsan koyarken utanır alt tarafı bir kolonya alamamışlar mı derler adama bu arada bohçaya kolonya mı koyuluyormuş😂
Bilemiyorum artık ilginç tarafı oğluna bi sürü Hacı Şakir kolanyası almış

Bu ne saçma bir dert ya. Şeker kalitesizmişmiş. Durumu ona yetiyosa onu almış demekki. Allah şimdiden sabır versin kv ye
Neden bilip bilmeden konuşuyorsun. Durumu gayet var tek çocuk düğünü bir tane yapıyoruz o da yarı yarıya böleceğiz ev de bizim kira derdi olmayacak.

Durumu var hanımefendi. Tek çocuk zaten annesi babası çalışıyor sadece ayrılar
Durumlarını neye göre tespit ettiniz bilemiyorum tabii ama bir de tek çocuk diye insanlar daha mı çok para harcamali ya da daha mı kaliteli şeyler almalı? Aile vardır 4 çocuğu vardır, durumlari parlaktır hepsini iyi şekilde çıkarmıştır ortaya .Aile vardır tek çocuğu vardır durumu sınırlıdır ,elinden geldiğini yapar.Yani kısaca her ebeveyn elinden geldiği yapar ,çabalar diye düşünüyorum. Ha vardır, esirgiyordur ,orda çok haklısınız.

Yahu ne olursa olsun şeker kalitesizmiş kolonyanın markası yokmuş vs vs çok gereksiz ve yorucu detaylar değil mi?
Bence değil, karşı tarafa verdiğin değeri bir nebze gösteriyor diye düşünüyorum. Çoğu zaman sevdiklerimize imkanlari zorlayarak bişeyler yapmaya çalışıyorum. 1 kere olacak bişeyi hele de imkan varken baştan savma yapmakta iyi niyet görmüyorum sahsen

Kolonyaya üzüldüm bu evlilikte.

Önemli olanın sana saygı duyulması olduğunu fark edersen, daha düzgün bir evlilik temeli ve kaynananla daha iyi bir iletişim temeli atarsın. Zaten o bohçadakilerin çoğu kullanılmıyor.

Bence değil, karşı tarafa verdiğin değeri bir nebze gösteriyor diye düşünüyorum. Çoğu zaman sevdiklerimize imkanlari zorlayarak bişeyler yapmaya çalışıyorum. 1 kere olacak bişeyi hele de imkan varken baştan savma yapmakta iyi niyet görmüyorum sahsen
Şimdi imkan var da neye göre kime göre işte. Evleri yatları katları vardır en iyisini zaten yapar. Ortalama bir aileyse de ortalama şeyler yapılır karşı tarafı zorlayıp borç altına girdirmenin hiçbir anlamı yok bence

Konu sahibi arkadaşım ben sana katılıyorum. Her gün evlenmiyoruz kimsede pahalı lüks şeyler beklemiyor. Ama özenli olmak karşındakine değer verdiğini göstermek başka bir şey maddiyattan bağımsız. Benim kv kp lerin durumu çok iyiydi mesela ama ellerini asla sokmuyorlardı ceplerine nerde onlara hediye gelen bedava şey var onu getiriyorlardı. Kimse 2-3 küçük jest yaptı diye fakirlemez. Bazıları gerçekten çok özensiz ve baştan savma davranıyor. Ayrıca konu sahibi durumları olmasa ya da çok yaşlı yapamayan insanlar olsa bunu dert etmezdi gibi geliyor bana. Yapabilecek kişinin yapmaması hep daha çok koyuyor insana.

X