kızlar depresyondayken neler yaparsınız

• Konu Sahibi Konu Sahibi kim_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kim_

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2013
81
0
16
Kayseri
slm kızlar merak ediyorum siz depresyondayken neler yapıosunuz ben denvamlı bişeyler yiyorum ve herşeye ağlıyorumm

slm kızlar merak ediyorum siz depresyondayken neler yapıosunuz ben denvamlı bişeyler yiyorum ve herşeye ağlıyorumm

bende ağlak oluyorum ama bünyemde pek hüzün barındıran biri değilim.kendimi dışarı atıyorum arkadaşlarımla grşyrum biraz dejarz olunca da gerçek sorunum ne ise onunla yüzleşiyorum yoksa iç sıkıntımız ,depresif halimiz azalmaz..kendimize iyi gelen ne ise bu dönemlerde onu yapmalıyız

bende ağlak oluyorum ama bünyemde pek hüzün barındıran biri değilim.kendimi dışarı atıyorum arkadaşlarımla grşyrum biraz dejarz olunca da gerçek sorunum ne ise onunla yüzleşiyorum yoksa iç sıkıntımız ,depresif halimiz azalmaz..kendimize iyi gelen ne ise bu dönemlerde onu yapmalıyız

doğru soluosun ama ben kendime neyin iyi geldini henüz bulamadım:)))

doğru soluosun ama ben kendime neyin iyi geldini henüz bulamadım:)))

:) hımmyemek yiyormuşsun mesela doşarıda sevdiğin bir tatlı ye.güzel bir film izle.sevdiğin arkdsınla gez.mutlaka iyi gelen birşey vardır :)

müzigi acıp bagıra bagıra sarkı soyleyebılırsın :D yürüyerekkk bayagı rahatlarımmm :)) ve vazgecılmez cıkolatammmmmmmmmmmmm :))

Back