Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KESİNLİKLE YAPTIRMAYIN ! hazır kalıp halde laboratuar dan gelen kaplama porselen lamine lumine hiç bir şeyi kabul etmeyin. eğer ki sizin dişinizin % 50 si dahi yerinde duruyorsa diş hekiminin muayenehanesinde onu yapacak tamir tedavi teknoloji mevcuttur. ben iş işten geçtikten sonra bu işi çok araştırdım . bir akademisyen hekim bana dedi ki " diş yerinde duruyorsa tel tedavisi ile kopmozit dolgular ile yapılamayacak diş yoktur biz ne vakaları yapıyoruz " bu iş tamemn ticarete dönmüş diş teknisyenleri diş labrotuarlarında binlerce insan çalışıyor bunların işinin yürümesi lazım diş hekimi- diş teknisyeni bu döngünün devam etmesi için mecbur insanların dişleri kesilecek sökülecek takılacak. düşünsenize bütün halkımızın dişlerine çok iyi baktığını kimsenin dişlerinin çürümediğini protez dişlerin porselenlerin hiç yapılmadığını. bu diş teknisyenlerinin isteyeceği en son şeydir. önce diş törpülenir dolgu yapılır sonra dolgu büyütülür sonra kanal tedavisi yapılır sonra diş çekilir " ee şimdi burası boş kaldı diğer dişler buraya devrilir şekil bozulur" en sonda o boşluğa implant yapılır. kesinlikle yatırmayın insanlar konuyu a raştırmak için googl a giriyor karşına ilk önce bu site çıkıyor. okuyor yorumları resimlere bakıyor herkes çok memnun cesaret alıp gidip yaptırıyor oysa burda kaç kişi siteden atıldı reklam amaçlı üyelikten. uzak durun her türkü protezden.
Tebrik ediyorum duyarlılığınız için ama bütün diş hekimlerini de aynı kefeye koymayın :)
haklısınız . ben diş hekimlerinden değil daha çok bu sektörden bahsettim. eminim bir diş hekimi olarak yapılan yanlışları diş hekimlerinin hepsi suçlu değil ama ne kadarının masum olmadığını siz benden daha iyi biliyorsunuz bir diş hekimi oalrak elbette kendisine internetten görüp gelen geçnlere porselenin ne olduğunu 20 yaşında bunun yapılmayacağını anlatıp ikna edip dolgu diş temizliği gerekli tedavileri yapıp hastanın dişlerini kurtaran hekimler de var ama % kaç ? hasta geliyor 10 tane sorunlu diş var çürük lekeli 10 dişi her birini temizleyip dolgu yapmak saatler alır ve dolgu 60 tl ama 30 dakikada 10 dişi kesmek 1 hafta sonra porseleni takmak diş başında 400 500 tl . sonuçta kliniğin kirası var yanında çalışanlar var faturalar var onlarca taksit var her ay ödenen malzemeler çok pahalı. iyi niyetli diş hekimi olmak çok az para kazanmak demek ya da kazanamamak. sektör hastaları ve diş hekimlerini bu hale getirdi. şartlar