Kızlar, deneyimli ablalar bu belirtiler nedir?

Kurumus-Maskara

Leo 🧿 🦁
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2018
5.475
5.349
198
Günaydınlar

Bir kaç gün önce de yazmıştım yine yazayım dedim.
Adetime daha 11 gün var ama benim göğüslerim gergin ve damarlı , hafif AGRI var. Bunun yanı sıra başım sürekli dönüyor,acayip halsizim,uykuluyum. Şüpheli iliski yaşanmadı, geri çekilme yöntemiyle korunuyoruz, ama tüm bunlar olunca acaba mi dedim ve kan testi yaptım 3 gün önce negatif çıktı. Sizce hamile olma olasigi nedir? Kesin hamile değilim mi sizce? Bu arada hiç akıntım ve kasik ağrım olmad, normalde kasiklarim da agri olur ve muhakkak akıntım olur. Yumurtlama günüm 26 ocakti.

Geri cekilme bir korunma yontemi degildir .Bir ihtimal de olsa hamile olabilirsiniz .
Haklısın canım. Ama iste kilo sorunum var hap kullanmak istemiyorum. Eşimde korunmak istemiyor rahatsız oluyor 11 aydır bu şekilde korunuyoruz. Yaz gelince bebek yapmak istiyorum

Haklısın canım. Ama iste kilo sorunum var hap kullanmak istemiyorum. Eşimde korunmak istemiyor rahatsız oluyor 11 aydır bu şekilde korunuyoruz. Yaz gelince bebek yapmak istiyorum
Bebek siz planladığıniz zaman gelmez .Ne zaman nasipse o zaman olur yaz diye kendinizi kosullamayin hamilelik gerçekten hesap isi degil .Yasayan biri olarak soyluyorum .1 sene korundum sonra hamile kalamadim cok ugrastim .

Adetinize daha 11 gun varmis zaten suan cikmaz gebelik varsa da bazi donemler vucut boyle tepki gosterebiliyor adetinize yakin gebelik testi yapin

Bebek siz planladığıniz zaman gelmez .Ne zaman nasipse o zaman olur yaz diye kendinizi kosullamayin hamilelik gerçekten hesap isi degil .Yasayan biri olarak soyluyorum .1 sene korundum sonra hamile kalamadim cok ugrastim .
Evet böyle şeylerde var çok okudum. Ama henüz okulum var onun icin suan denersek hamile kalırsam çok zor olur benim icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…