Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adetin kaçıncı günü vermiştin. Prolaktin ve lh için o önemli. Adetin 2.3 günü mü 21. Günü mü verildi? Tsh yüksek diyen olacaktır. Hamile kalmak için ideal 2,5 demişti doktor. Ben 7 ile kaldım.Kızlar merhaba randevu günüme daha var çok merak ettim ilk defa hormon testi yaptırdım anlayan varsa bir bakabilir mi amh değerim de 2.97 27 yaşıma girdim yeni Eki Görüntüle 3536557
Tiroitin nesi yüksek acaba ? T4 T3 ve tsh gayet iyi durumdaCanım değerlerimiz çok yakın. Aç karna verdiysen tiroitler gebelik için yüksek görünüyor. İlaç verebilir doktor kullanmıyorsan mevcutta tiroitle ilgili bir hastalığın yoksa bir dahiliye bölümüne ya da endokrinoloji ye gitmeni tavsiye ederim. Amh yumurtalık rezervin iyi lh fsh için hangi dönemde olduğun önemli prolaktin sanırım biraz yüksek ama o da tiroitle ilgili olabilir bugün bende böyle bir başlık açtım çünkü benim lh fsh den bir tık yüksekti bununla ilgili yorumları merak ettim.
Gebelik için tsh değerinin 2.5 un altında olması gerekiyor. Değer normal aralıkta görünse bile gebelik durumunda tsh yükseleceği için düşürülmesi lazım benim değerim bu sınırlardayken bile doktorum düşürmemiz lazım bekle biraz diyordu. Ha bu değerlerden daha yüksek değerler ile hamile kalan da var tabiki ama ideali 2.5 altıdır.Tiroitin nesi yüksek acaba ? T4 T3 ve tsh gayet iyi durumda
Üstteki arkadaşda aynı şeyi yazmış. Neden daha güzel bir üslupla sormuyorsunuz. Referans değerler her xaman bir gösterge olmuyor malesef. Eğer kan sonuçlarındaki referansı baz alsaydım 2 yıldır belirtilerime anlam veremezdim. Tsh ım çünkü sınırlardaydı ama detaylı ultrasona girince haşimato olduğum çıktı ortaya. Dahiliye doktoru 3.5-4 değeri için bile bu değerle zor hamile kalırsın dedi. Küçük çaplı şok geçirdim. Çünkü bana göre yüksek değildi.Tiroitin nesi yüksek acaba ? T4 T3 ve tsh gayet iyi durumda
15le hamile kaldım hanımefendi . Önemli olan t4ün t3e dönüştürülme oranıdır Tsh sadece tiroitle alakalı yüksleen birşey değil bağırsaklarınızda olan inflamasyon da tshınızı yükseltebilirÜstteki arkadaşda aynı şeyi yazmış. Neden daha güzel bir üslupla sormuyorsunuz. Referans değerler her xaman bir gösterge olmuyor malesef. Eğer kan sonuçlarındaki referansı baz alsaydım 2 yıldır belirtilerime anlam veremezdim. Tsh ım çünkü sınırlardaydı ama detaylı ultrasona girince haşimato olduğum çıktı ortaya. Dahiliye doktoru 3.5-4 değeri için bile bu değerle zor hamile kalırsın dedi. Küçük çaplı şok geçirdim. Çünkü bana göre yüksek değildi.
Ayrıca üslubumda hiçbir sorun göremedim ben normal sormuşumÜstteki arkadaşda aynı şeyi yazmış. Neden daha güzel bir üslupla sormuyorsunuz. Referans değerler her xaman bir gösterge olmuyor malesef. Eğer kan sonuçlarındaki referansı baz alsaydım 2 yıldır belirtilerime anlam veremezdim. Tsh ım çünkü sınırlardaydı ama detaylı ultrasona girince haşimato olduğum çıktı ortaya. Dahiliye doktoru 3.5-4 değeri için bile bu değerle zor hamile kalırsın dedi. Küçük çaplı şok geçirdim. Çünkü bana göre yüksek değildi.
Diyebileceğim bir şey yok. Algı meselesi. Herkes kendi deneyimini baz alır ve paylaşır. Benim kendi deneyimlerim bunlar.Ayrıca üslubumda hiçbir sorun göremedim ben normal sormuşum
Anladım sizi ben sadece deneyimimi değil bilimsel çalışmalarda onaylanan görüşleri de paylaştımDiyebileceğim bir şey yok. Algı meselesi. Herkes kendi deneyimini baz alır ve paylaşır. Benim kendi deneyimlerim bunlar.
Allah aşkına daha fazla yorum yapmayın görüşlerime. Bizde bşr yerlerimizden atmıyoruz doktorlardan aldığımız görüşlerden ve alanda yapılmış çalışmalardan yola çıkıyoruz. Tek ricam yorum yapmayın kendi fikrinizi gönderi sahibine başkasına değdirmeden yazın geçin.Anladım sizi ben sadece deneyimimi değil bilimsel çalışmalarda onaylanan görüşleri de paylaştım