Canim tsh düşük cikmis amh yuksek.. normalde fsh 3,5 ile 10 arasi duymustum.. amh ise 2 ile 3,5..Merhaba kadın doğum doktoru kan istedi sonuçlar böyle çıktı tsh ve antimüllerin hormon sonuçları nasıl çıkmış çarşamba gideceğim doktora
TSH: 1.61 AMH: 4.660
E nabız tüm değerlerimi normal gösteriyor Tsh referans aralığı: 0.27-4.20Canim tsh düşük cikmis amh yuksek.. normalde fsh 3,5 ile 10 arasi duymustum.. amh ise 2 ile 3,5..
Bilemiyorum canim o zaman normaldir degerler ama ben bir kadini takio ediyorum gebelik icin. Orda degerler boyle cikiyordu... amh yuksekligu fazla yuvarta rezverzi demek senin adet duzenin nasil pekiE nabız tüm değerlerimi normal gösteriyor Tsh referans aralığı: 0.27-4.20
Amh referans aralığı: 1.20-9.05 yazıyor. Benim doğurganlığım nasıl acaba
Çok düzenli hatta aynı saatte regl oluyorum diyebilirim.Bilemiyorum canim o zaman normaldir degerler ama ben bir kadini takio ediyorum gebelik icin. Orda degerler boyle cikiyordu... amh yuksekligu fazla yuvarta rezverzi demek senin adet duzenin nasil peki
Değerler süper ya TSH da amh daMerhaba kadın doğum doktoru kan istedi sonuçlar böyle çıktı tsh ve antimüllerin hormon sonuçları nasıl çıkmış çarşamba gideceğim doktora
TSH: 1.61 AMH: 4.660
Gerçekten mi? Bazı arkadaşlarım tiroidin var ve yumurta tembelliğin var dediler çok üzüldümDeğerler süper ya TSH da amh da
Anladim canim doktor daha iyi bilgi verir sana. Hastanenin degerleri farkliymis yoksa bu degerler dusuk ve yuksek. Hi yuksek olmasi kotu degilde dusuk olan troiddir o da cok onemli degil sanirim ilac boyutunda degildir diye düşünüyorum. Bebek mi istiyosun neden yaptilar sana bu hormon testini.Çok düzenli hatta aynı saatte regl oluyorum diyebilirim.
Evet bebek düşünmeye başladık, tedbir olsun diye muayene olayım dedim. Smear+hpv testinin yanında kan da alalım dedi doktor.Anladim canim doktor daha iyi bilgi verir sana. Hastanenin degerleri farkliymis yoksa bu degerler dusuk ve yuksek. Hi yuksek olmasi kotu degilde dusuk olan troiddir o da cok onemli degil sanirim ilac boyutunda degildir diye düşünüyorum. Bebek mi istiyosun neden yaptilar sana bu hormon testini.
Cok iyi ya bende 6 aydir bebek istiyorum ama benden boyle hormon bakmadilar. Erken dediler ilk 1 yil olmamasi normal dediler. Ultarasonla muayane etti rahkin temiz kist miyom hic bisey yok guzel dedi Folik asit yazip gönderdi.Evet bebek düşünmeye başladık, tedbir olsun diye muayene olayım dedim. Smear+hpv testinin yanında kan da alalım dedi doktor.
Evet ilk 1 yıl normalmiş. Benide alttan muayene etti gayet temiz dedi. Tedbir amaçlı bunlarıda yapalım dediCok iyi ya bende 6 aydir bebek istiyorum ama benden boyle hormon bakmadilar. Erken dediler ilk 1 yil olmamasi normal dediler. Ultarasonla muayane etti rahkin temiz kist miyom hic bisey yok guzel dedi Folik asit yazip gönderdi.
tedbir amaçlı keske banada yapsalar olmazsa gider soylerim ya yapın diyeeEvet ilk 1 yıl normalmiş. Benide alttan muayene etti gayet temiz dedi. Tedbir amaçlı bunlarıda yapalım dedi