Selam arkadaşlar 23 nisan son regl tarihimdi 7-8-9 yumurtlama günüm olarak gözükürdü 8 ve 9 u tarihlerin de yumurtlama akıntım oldu değerlendirdik reglmim bugün bir gün gecikti fakat ben dayanamadım dün test yaptım olsa çıkar mıydı? Test fotografını ekliyorum gözlerim bana oyun oynuyor olabilir size de sormak istiyorum
bence gebelik var bende böyle silikken öğrendim . kimse inanmadı bana hatta
yazınızı tam okumamıştım . regl gününüz gelmiş. geç döllenme değilse evet çok silik. bir kaç gün daha bekleyin . ben böyle silik gördüğümde daha adetime 8 gün vardı.
bence gebelik var bende böyle silikken öğrendim . kimse inanmadı bana hatta
yazınızı tam okumamıştım . regl gününüz gelmiş. geç döllenme değilse evet çok silik. bir kaç gün daha bekleyin . ben böyle silik gördüğümde daha adetime 8 gün vardı.
Kızlar şimdi bıtane daha test yaptım dayanamadım kenarından gösterge panelinin dışından çizgi gördüm ondan açtım bu çizgi nedir bilen var mı Eki Görüntüle 3431568
Selam arkadaşlar 23 nisan son regl tarihimdi 7-8-9 yumurtlama günüm olarak gözükürdü 8 ve 9 u tarihlerin de yumurtlama akıntım oldu değerlendirdik reglmim bugün bir gün gecikti fakat ben dayanamadım dün test yaptım olsa çıkar mıydı? Test fotografını ekliyorum gözlerim bana oyun oynuyor olabilir size de sormak istiyorum Eki Görüntüle 3431412
Eki Görüntüle 3431415
Eki Görüntüle 3431414