• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar cvp beklıorum?

mehtap86

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2007
343
4
0
İstanbul
kızlar yaa ben hala adet gormedım bebegım 7 aylık coktan ek gıdalara basladık hala sutummu koruyo oyle olan varmı aranızda sızce doktora gıtmelımıyım cok uzunmus gıbı gelıoda bana normalmı?

benim bebeğimde 7 aylık. doğumdan sonra 2 ay düzenli olarak adet gördüm ama sonra bir daha regl olamadım.oğlum ek gıdalara başladı ama yine de sık sık emziyorum. herhalde bu yüzden adet göremiyorum diye düşünüyorum. doğumdan sonra bu gibi düzensizliklerin olduğunu okumuştum. sanırım sende bu sebeple adet göremiyorsundur.

ben 26 martta dogum yaptim ilk olarak 2 eylülde olmustum ama ondan sonra yok hala...

Kızlar sakın süt koruyordur diye korunmadan ilişkiye girmeyin... Adet olmadanda yumurtlama olabiliyor... Dikkat edin derim...

28 martta dogum yaptım 22 mayısta ılk adetımı gordum o zamandan berıde her ay duzenlı oluyorum.ben emzırmıyorum ama.kımı dogumdan sonra bır yıla kadar adet gormeyebılıyo bunlar normal sanırım.bu arada hastalanınca zayıflarım dıye umutlanmayın sakın benım hala 9 kılom var fazladan

ah canım bu şekilde bebekleri 1 yaşına gelmeden ikinciyi kucağına alan çok var dikkat edin hamile kaldığını bile anlamayabilirsin

adet olmadıysan kendine çok dikkat etmelisin bi arkadaş üzerine tekrar hamile kalmış ve anlamamış canını sıkmana gerek yok bazılarında uzun sürüyor

merhaba bende adet olmadım oğlum 4 martta doğdu ek gıdayada başladık 1 hafta önce doktora gittim emzirmeyi bıraktıktan 6 hafta sonra adet olmak gerekirmiş. benim sorunum olduğu için 3 ay daha bekle olmazsa yine doktora gel dedi. ben korunmak için 3 aylık iğnelerden oluyorum süt verdiğim için ilaç kullanamıyoruz.

ıns en kısa surede olurum yaa cok sınır sıtres yapıo hamılelık bı yana dogumdan sonra 1 sene bıle herseyımız dert yaa erkekler ne rahat nedır bu cılemız

merhaba bende adet olmadım oğlum 4 martta doğdu ek gıdayada başladık 1 hafta önce doktora gittim emzirmeyi bıraktıktan 6 hafta sonra adet olmak gerekirmiş. benim sorunum olduğu için 3 ay daha bekle olmazsa yine doktora gel dedi. ben korunmak için 3 aylık iğnelerden oluyorum süt verdiğim için ilaç kullanamıyoruz.

bende hala adet olmadım buda canımı çok sıkıyo sürekli diken üstünde olmaktan bıktım adet olsam hemen sprial taktırcam
bebiş iğneyi nasıl vurdurdun sütü etkilemiyor mu :1shok:

bende spiral için adeti bekliyorum. eğer bir yıl falan sürecekse nasıl taktıracağım. 2. gebelikten çok korkuyorum. eşimin korunması bile yetmez gibi geliyor emziriyorum ama 40 gün kontrolunde doktorum yumurtlama olduğunu ve her an gebeliğin mümkün olduğunu dikkat etmem gerektiğini söyledi. ben birkez ertesi gün hapı bile kullandım ve o gün emziremedim:(

18 nisanda doğum yaptım tek bir damla bile gelmedi biran önce regl olsam çok sevinicem belki karnımdaki şişlikde biraz olsun iner... doktorum sadece anne sütü veriyorken korunmana gerek yok ama ek gıdaya başlarsan korunmayada başla demişti

Süt korur diye bişey yokmuş arkadaşlar dikkatli olun derim ben..
düzenli adet görmeye ne zaman başlanıyor acaba?Yani doğumdan kaç ay sonra?
Ben hiç beklemeyim o zaman adet olacam diye...

İlk bebeğimden sonra süt koruyor diye korunmadım ve 8. ayda hamile kalmıştım.Bence de süte güvenmeyin derim.

Back