Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
offf nasıl korkmaya başladım anlatamam cuma gününe ne kaldı kii. şu an bile ellerim buz gibieyvahedigeldismile.sanki ölüme gidecekmiş gibiyim:gitme:.vazgeçmeyi bile düşünüyorum kızlarbilmiyorumkismile ha unutmadan ameliyata eşimde girecek benim.ne komik değilmi?sağolsun benim hep destekçimdir hiç yalnız bırakmaz kocacım benim, beğendiğini taktırır artık delikafadulden:içelim:
sshekercim seni çok seviyorum:kedi: paylaşımlarının içtenliği için teşekkür ederim canım. napayım neler götüreyim hastaneye yanımda?neler lazım olur söylermisin?
şeker ben de sorabilir miyim bir şey?
bu eşofmanın çok da bedenimizden büyük olması gerekmiyor değil mi?
zaten eşofman bol olur. yeni almamıza gerek var mı?
mesela ben small giyiyorum medium almam gerekli mi?
offf nasıl korkmaya başladım anlatamam cuma gününe ne kaldı kii. şu an bile ellerim buz gibieyvahedigeldismile.sanki ölüme gidecekmiş gibiyim:gitme:.vazgeçmeyi bile düşünüyorum kızlarbilmiyorumkismile ha unutmadan ameliyata eşimde girecek benim.ne komik değilmi?sağolsun benim hep destekçimdir hiç yalnız bırakmaz kocacım benim, beğendiğini taktırır artık delikafadulden:içelim:
:tesellilumunekankayizsmile rica ederim canımm opuyorumnanaktan hastaneye giderken sporcu sütyenini unutma ayrıca özellikle önden acılan fermuarlı bi esofman götür daha rahat edersin..ilk günler kolları hareket ettrmek biraz sıkıntılı oldgundan baska bişey giyip cıkartmak sıkıntılı olabilir..düşünüyorum da bn bunları almıştım yanıma baskada bişeye ihtiyac olmuyo zaten bilmiyorumkismile opuyorumnanaktan
sshekercim tesekkür ederim. ben yarın yani çarşamba sabahtan yola çıkacağım. bakalım ne olacak. yeter artık olsun bitsin bir an önce yoksa bu stess beni bitirecek..kendimi kurbanlık koyun gibi hissetmeye başladımsenağlama pazartesi günü eve döndüğümde inşallah anlatırım sonucunu.. öpüyorum kendine iyi bakk:gitme:
cnm naptın nasıl geçti?
oldum geldim canım. çok ağrım var şuan
ay canm yaaa çok geçmiş olsuna.s.:1hug:inşallah ağrıların da en kısa zamanda geçer. biraz düzelince ameliyat tecrübelerini paylaş bizimle olur mukaydirigubbakcemile5