Ben dün yaptım akşam bembeyaz sadece kırmızı varsi tek çizgi sabah baktım böyle. Sizce bende varmıdır kizlarKIZLAR BU SABAH VE DUN SABAH ILK IDRARIMLA TEST YAPTIM İKİSİDE SİLİK ÇZGİ ÇIKTI. BAYA Bİ SİLİK RESMİ EKLICEM BIRINDE CIKINCA ACABAMI DEDIM TEKRARLADIM YINE CIKTI BU BAŞINA GELEN VE HAMILE OLDUGUNU OGRENEN VARMI ADETIM 18 MART DAHA BES GUN VAR LUTFEN YARDIMCI OLUN. EĞER VAR DERSENIZ PAZARTESI KAN VERCEM KIZLAR
Be ilk gebeliğin de iki aylıkken test yapmıştım hemen iki çizgi çıkmıştı sonu kötü bitti ama sonra başka bir test yaptım.böyle silik çıktı ama hamile olmadimsevgı yaptıgın an cıkınca daha dogruymus ben ılk yaptıgımda daha belırgındı sılık cızgı durdukca pembelık daha da gıdıyır. bence sabah ılk ıdrarınla tekrar yap ve kontrol et bakalım belkı dırek cıkar
Merhaba. Sonucunuzu öğrenebildiniz mi? Öğrenemediyseniz hamile olma ihtimaliniz yüksek. Ben de reglime 1 hafta kala yapmıştım ve silik çıkmıştı şimdi 24 haftalık hamileyim :) Yalnız prodector early markasınınkiyle öğrenmiştim. O erken teşhis ediyor. Ertesi gün başka bi testle yapmıştım negatif çıkmıştıInsallah ben hamıleyımdır canım
Silik çizgi.tam olarak nerde ben anlamadım bu testi canımKIZLAR BU SABAH VE DUN SABAH ILK IDRARIMLA TEST YAPTIM İKİSİDE SİLİK ÇZGİ ÇIKTI. BAYA Bİ SİLİK RESMİ EKLICEM BIRINDE CIKINCA ACABAMI DEDIM TEKRARLADIM YINE CIKTI BU BAŞINA GELEN VE HAMILE OLDUGUNU OGRENEN VARMI ADETIM 18 MART DAHA BES GUN VAR LUTFEN YARDIMCI OLUN. EĞER VAR DERSENIZ PAZARTESI KAN VERCEM KIZLAR
Bunu yapmayan yoktur heralde orada biyerlerde belki saklanmiş kirmizi bi cizgi daha vardirtestlerin üst kapaklarını neden çıkarttığınızı anlayamadım ama neyseson durum nedir kan testi yaptırdınızmı?
Bunu yapmayan yoktur heralde orada biyerlerde belki saklanmiş kirmizi bi cizgi daha vardir
Canım hemen kan verdım 14 negatıf çıktı şuan adetın gecıkelı beş gün oluyor predıctor le test yaptım sılık başka ıkı markayla test yaptım sılıkMerhaba. Sonucunuzu öğrenebildiniz mi? Öğrenemediyseniz hamile olma ihtimaliniz yüksek. Ben de reglime 1 hafta kala yapmıştım ve silik çıkmıştı şimdi 24 haftalık hamileyim :) Yalnız prodector early markasınınkiyle öğrenmiştim. O erken teşhis ediyor. Ertesi gün başka bi testle yapmıştım negatif çıkmıştı
Canım kan verdım negatıf çıktı 14 dunde şuanda beş günüm gecıktı 18 adet olmam gerekiyordu ama olmadım bugünde başka marlalarla test yaptım sılık çıktıBen bi test yapmistim test bozuk cikmisti ayni bu göruntü vardi bozuk olanda daha sonra baska bi test alip yapmistim canim bilginize.tekrarla bence testi
Kan 14 negatıf çıktı canım 18 adet tarıhım ama olmadım beş gün geçti başka ıkı markadan test yaptım ve yıne sılıkBenm testlerimde aynı durumda bugün olmam lazımdı olmadım son durumunu paylaşır mısın kardeşim kan testi sonucu falan ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?