Kizlar çokmu basit sizce....

hemmam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2016
2.451
827
123
Herkesin birbirine çıkar ve menfaat doğrultsinda yaklaştığı.
İyi niyetini ve safiyane duygularini yitirmiş olarak yaşayan insan yığınlarınin sarmaladığı ,
Ve korkarim gid gide daha korkunç ve acimasiz bi hal alacak olan bu dünyada.
Hep böyle buğünkü gibi masum ve temiz kalman umuduyla BESTE m.

Ben şuan bile sana her baktığımda seninle gurur duyyyorum.
Adım atman, kahkaha atman benim için mutluluk verici ve gurur kaynağı.
Ancak ne zaman nirvanaya ulaşır bu duygum biliyormusun kızım.
Kimseden bir sey beklemeden kendi kendine yetebildığinde.
Bunu basarabildiğinde.
Aksi takdirde üzülursun çok üzulursün ve ben buna dayanamam kızım.

Kizlar bir arkadasim var kendi capinda yazilar siirler yaziyor.
Ve kizina ozel kitap basmak istiyor ani olmasi icin.
Sizce tarzi nasil.
Iyilestirmelimi idare eder mi.
Yorumlarmisiniz.
Elestiriler yonde kndini gelstiricek nu arada kitabi kizina ozel basicak.
Onun uyeligi yok daha dogrusu şifresini unutmus .
Benden rice etti.
Hepsini tek tek okuyacak yorumlarin

Düz yazıyı mısralara bölmüş gibi hissettim.
Şiir derinliği yok bence.

Aslında kitap ya da illa şiir değil de, bir anı defteri gibi bir şey olabilir böyle yazılar için. Çok şık şeyler var.
Kafiyeydi anlam bütünlüğüydü çok zorlamaz. duygularını kolayca yazar sadece.

Ben beğenmedim..pek iç açıcı degil..yazdığı şeyler evlatla,annelik iç güdüsüyke pek bağdaştıramadım...dünyanın nasıl bir yer olduğunu insanlarin nasıl olduğunu zaten gep ana haberlerde izliyoruz...kendini anlatsin kizini anlatsin aradaki bağı anlatsın..beni pek sarmadı..

Kızına anı olarak bastıracaksa uç noktada bir profesyonelliğe gerek yok zaten. Okurken vermek istediği his bana geçti. Ben beğendim. Güzel düşünmüş arkadaşınız. :KK54:

Yani bildiğin kitapçılarda falan mi satılacak?

Oldum olası anlamam böyle şeylerden.
Ani kalmasını istiyorsa kendi el yazısıyla yazsa bir kitap yapsa kızına daha anlamlı olamaz mi?

Sadece kızı için yazacaksa edebi açıdan yorumlamayayim. İkisi için özel şeyler yazsın. Şiir olarak düşünmesine gerek yok.

Yanlis anlamayin lütfen noktalama isaretlerine dikkat etmesi lazim yazim hatasi var,siir gibi degil duz yazi seklinde olmus aslinda kitaba gerek yok bir gunluk tutsun o gun ona ne hissediyor ne yasamis yazsin daha guzel olur

Konu başlığından olayı bambaşka anlayan bir tek ben miyim :D

Kızı için anı olacaksa hiç önemi yok , önemli olan tek şey içinden geldiği gibi yazmış olması.

Ama bastırıp yayınlamak gibi bir niyeti varsa üzgünüm :(

Ben de oğluma ben öldükten sonra ulaşacak bir mektup yazmak istiyorum. PTT geçmişten geleceğe mektup yolluyor mu , bu konuda fikri olan var mı :)

şiir değil ki bu.
mektup gibi olmuş.
kızına özel olacaksa bu şekilde bastırsın

Konu başlığından olayı bambaşka anlayan bir tek ben miyim :KK70:

Kızı için anı olacaksa hiç önemi yok , önemli olan tek şey içinden geldiği gibi yazmış olması.

Ama bastırıp yayınlamak gibi bir niyeti varsa üzgünüm :KK43:

Ben de oğluma ben öldükten sonra ulaşacak bir mektup yazmak istiyorum. PTT geçmişten geleceğe mektup yolluyor mu , bu konuda fikri olan var mı :)

ptt şimdiden şimdiye yollamayı beceremiyor hiç sanmam öyle bir hizmetleri olsun..

Gene kapak yaptın aşk olsun ya :KK70: Bir ara öyle bir proje haberi izlemiştim yıllar önce , 50 yıl sonra teslim edilecek mektuplar ama haklısın her zaman ki gibi :)

ya dayım anneme mektup yazmış almanyadan. bunu da whatsup dan söylemiş:) tamam dayımda bir tuhaf kabul ediyorum da bunun üstüne iki kere tr ye geldi ama mektup hala gelmedi.. ha istemeden belki 50 yıl sonra teslim ederler belki:KK70:

Back
X