• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu kızlar çokal mobilya adapazarında...

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

mina87

Mucizemiz bizimle çok şükür:)
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2011
520
16
68
evlenince adapazarında oturacagız kızlar mobilyalarımızıda ordan almak istiyoruz çokal mobilya diye bi mobilyacıya bakmıştık modelleri güzeldi ama kalitesi hakkında bilgim yok bilen duyan varmı acaba:26:

modellerine bakıp yorum yapın bari kızlarr:14:

Canım ben baktım mobilyalar süper özellikle yatak odası ve yemek odalarına bayıldım koltuklarıda çok güzel bence güzel ve kullanışlı rahat konforlu takımlara benziyor bence hiç kaçırma al derim hemde en son modeller ekli sitesinde

Canım ben baktım mobilyalar süper özellikle yatak odası ve yemek odalarına bayıldım koltuklarıda çok güzel bence güzel ve kullanışlı rahat konforlu takımlara benziyor bence hiç kaçırma al derim hemde en son modeller ekli sitesinde
canım begenmene sevindim bizde nişanlımla oradan beğendik eşyaları bikaç haftaya almaya gideceğiz ama kararsız kalmıstım ben teşekkürler yorumun için :16:
fiyatları nasıl canım oranın modeller güzelmiş grçekten :21:

canım fiyatları uygun genelde yani biz yatak odası yemek odası s:32:on

benim bütün mobilyalarım ordan sahibi tanıdık zaten ben memnunum

Son düzenleme:
benim bütün mobilyalarım ordan sahibi tanıdık zaten ben memnunum

bende bi kaç hafta sonra gideceğim almaya sanırım orası olacak inşallah hayırlısı olur.. teşekkür ederim canım bilgi için :16:

kızlarr haftaya eşyalarımı almaya gidiyorumm inşallah bulabilirim :18:

canım bende baktım siteye evgör mobilyada bayıla bayıla baktığım modellerin aynısı hepsi çok güzel yani umarım almışssındır :)

canım bende baktım siteye evgör mobilyada bayıla bayıla baktığım modellerin aynısı hepsi çok güzel yani umarım almışssındır :)

canım bu hafta sonu gidiyoruz inşallah alırım da güzel evimin güzel fotolarını eklerim hemen :16:

Back
X