• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar çok üzülüyorum yardım edermisiniz

Yagmur9091

Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2023
335
78
18
25
Herkese merhaba kızlar kısa keseceğim neredeyse 2 yıllık evliyim.Hiç gebelik yaşamadım meğerse eşimde varikosel varmış.Kasım sonu eşim ameliyat oldu ben bu ay adetim gecikti adet olmadım çünkü adetlerim çok düzenli saati bile şaşmaz.Test yaptım dün negatif çıktı çok şükür bir problemim yok.Ama aklıma takılan acaba geç döllenme mi olmuştur veya olmuş mudur bu ay yarın eğer gelmezse doktora gideceğim 26 günlük döngüm var normalde.Biraz da üşüttüm sanırım ateşim vs ağrılarım vardı belki o yüzden de gecikmiş olabilir.Adet söktürücü de kullanmak istemiyorum Emin olmadan ama insan çok isteyince hamileliğe yoruyor her belirtiyi Allahım isteyen herkese nasip et 🙏🏻

Canım ilk başka kafanı çok yorma benimde eşimde varikosel vardı ilaçla çok şükür düzeldi bende de adet düzensizliği var çok taktım o yüzden olmamıştı :/ o yüzden bende düşünmeyi bıraktım Rabbime şükürler olsun haftaya doğuma giricem folik asit kullanmaya başla tavsiyem onunda etkisi var ama ilk başta düşünmeyi bırak Rabbim tez zamanda isteğini kabul etsin🤲🏻☺️

Canım ilk başka kafanı çok yorma benimde eşimde varikosel vardı ilaçla çok şükür düzeldi bende de adet düzensizliği var çok taktım o yüzden olmamıştı :/ o yüzden bende düşünmeyi bıraktım Rabbime şükürler olsun haftaya doğuma giricem folik asit kullanmaya başla tavsiyem onunda etkisi var ama ilk başta düşünmeyi bırak Rabbim tez zamanda isteğini kabul etsin🤲🏻☺️
Çok sevindim canım Allah sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin.Peki kaç ay sonra hamile kaldiniz varikoselden sonra

Çok sevindim canım Allah sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin.Peki kaç ay sonra hamile kaldiniz varikoselden sonra
1 ay sonra kaldım canım

Back