kısklr benmde sacım kıvırcık ne yapıosunuz kabarmaması ıcın banada anlatınnnnn :18:
2 şişe gliserine 100 ml bebe yağı karıstırdım su eklemedım hıc
Canım senden yardım istiyorum.. Ben de aynı durumdayım saçlar felaket kıvırcııık. Uyguladığın karışımı anlatabilir misin sana zahmetmerhaba bayanlar. saclarım kıvırcık olduğu ıçın dogru duzgun bır sekle sokamıyordum. kuafore gıtme ımkanım kısıtlı oldugu ıcın sureklı topuz yapmak zorunda kalıyordum. sonra burada yazılan tavsıyelere kulak verdım. ve uyguladım. sımdı saclarım yumusacık, saglıklı ve buklelerım belırgın. uyguladıgım ıslemlere gelınce 3 ay once hc bakıma basladım. boyadan yıpranan saclarıma bırebır geldı. hatta ufak ufak saclarım cıkmaya basladı kı saclarım da dokulme falan olmuyordu. sonra bebe yagı ve glıserını karıstırdım banyodan sonra sacımın nemını havlu ıle alıp bu karısımı 7/24 gıbı uyguladım saclarımı taradım ve ıkıye ayırıp tepemde ıkı topuz yaptım. sabah actıgımda saclarım hafıf yas oluyor azıcık fon tutup kurutuyorum ve sonuccc HARIKAAAA. ben bıle ınanamıyorum. buklelerım belırgın ve sacım kabarmıyor. bu tavsıyelerde bulunan arkadaslara cok cok tesekkur edıyorum. hepınıze de onerıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?