• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Kızlar çok pahalı mı olmuş,bi fikir versenize be canlar?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

esinnnnn02

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2010
451
1
96
İstanbul
canlar eyüp modesadan oturma odamız için koltuk takımı,yemek masası,6sandalye bide konsol aldık,fiyatı 6.500tl tuttugamyoncuiremsu çok güzel yaptırdığımz şeyler ama sonrasnda bana sanki pahalımı geldi ne,içim rahatszlandı sanki birazeyvahedigeldismile çok mu pahalıya almışsz sizcee kızlar ya?bi fikir verirseniz valla çok sevincem...

canlar eyüp modesadan oturma odamız için koltuk takımı,yemek masası,6sandalye bide konsol aldık,fiyatı 6.500tl tuttugamyoncuiremsu çok güzel yaptırdığımz şeyler ama sonrasnda bana sanki pahalımı geldi ne,içim rahatszlandı sanki birazeyvahedigeldismile çok mu pahalıya almışsz sizcee kızlar ya?bi fikir verirseniz valla çok sevincem...

piyasayı bilmesemde altın kaplamamı bunlardelikafadulden

almışsınız artık düşünmenin alemi var mı şekerim:lepi:

canım bence fiyatları iyi sen kalitesinden ve modelinden memnunsan fiyatı gayet iyi sonuçta kaç parça şey almışsın zaten bu düğün telaşında battık batacağımız kadar maddi olarak boşverelliimmm:teytey:

en önemlisi senin içine sindiyse sen beğendiysen gerisi boş ucuz olupta beğenmmiceğin bişey alsaydın gördükçe pişman olurdun borcu ödenir biter sende beğenerek kullanırsın fiyatına takılma bence en önemlisi senin beğenmen..

hayatım bi gelsin inşallah,resmini ekleyeceeeeem sizin içinhihoyyyt

gülm evlilik değil henüz,baba evine yaptrtyoz,ama babamın paracıklarına da yazık sankiilaelaelaelaelae ama bak şimdi siz böle diince biraz içim rahatlıyo gibi sankimmmafoldumben

heee yaaaaaaasempatiksalakcinni babam kafasına bukadr takmadıı anasını satayım,benim o gece rüyama girdiikaydirigubbakcemile4 amaa ne takıyosam bukadr kafayaa:emir_bebek: evlenirken zaten sıkcaz kemerleri,bide garip anam senelerdir böle güzel mobilya almamış,sesini çıkarmamış,benim sayemde moderen tasarımlar gördülerrsengözlerimebaksanab tabii moderen borçlar oldu aynı zamandaaaakaydirigubbakcemile:lepi:

heee yaaaaaaasempatiksalakcinni babam kafasına bukadr takmadıı anasını satayım,benim o gece rüyama girdiikaydirigubbakcemile4 amaa ne takıyosam bukadr kafayaa:emir_bebek: evlenirken zaten sıkcaz kemerleri,bide garip anam senelerdir böle güzel mobilya almamış,sesini çıkarmamış,benim sayemde moderen tasarımlar gördülerrsengözlerimebaksanab tabii moderen borçlar oldu aynı zamandaaaakaydirigubbakcemile:lepi:

:roflol: sonradan sana çokca duacı olmazlar umarımkaydirigubbakcemile3

yok cnm anca :) bende yemek odası ve salon takımını 7000 tlye aldım:)

Ben yaşadığım yerde sordum salon takımı(koltuk takımı,aynalı konsol,yemek masası,6 sandalye) 4500 lira demişti..Güzellerdide.. Alan memnun satan memnun boşveeerr canım:)

kıslaaarrr,güllerr geldi mobilyalarımızzhihoyyyt pahalı mahalı dedim ama güzel mal geldii:) bayıldım ben hepsineehihoyyyt size en yakn zamanda resim eklerim inşallahalkisalkisalkis artk bari iç rahatlığıyla öderiz taksitlerimiziikaydirigubbakcemile3

Back
X