Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Kızlar çok pahalı mı olmuş,bi fikir versenize be canlar?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
fiyatları iyi canım, güle güle kullan,
yalnız şu moderen borçlar lafına koptum wallaasırnaşık şey

köşe takımı yemek odası tv ünitesini 7000 liraya aldık bizde. Piyasaya göre pahalı evet.Ama kaliteliler..

Yıllarca kullanılacak şeyler bunlar boşver takma kafana

üfff o ne yaa. çok pahalıya nedne kaçıyorsunuzki anlamıyorum. ben ucuzundan aldım valla orada öylece duruyorlar arkadaşlarımız cardinden aldılar kırıldı gitti valla. ikiside öylece duruyor pahalısını almanıza gerek yok. piyasada 1500-2000 tl arası yemek odası takımları var hem güzel hem kaliteli. oturma guruplarıda aynı değerlerde. yani 2000 liklerden bile alsan sana 4000 mal olur 2500 kara geçmiş olursun. tabi paranız çoksa bişey diyemiyeceğim.

canm paranın çok olduğu bi durum yokk:1no2: ama ben çok araştrdım açıkçası,1500-2000 tl lik takımlardan içimize sinen olmadı,e bunlarda çok hoşumuza gittii...çokta kasma gereği duymadk heralde...bide öle 5 senede bir mobilya almıyoruz,bu 6500 tl de yıllarca gider iştevereliniortak hayrlı uğurlu olsn:teytey:

off kızlar biz de ekim gibi evlenmeyi düşünüyoruz. yavaş yavaş araştırmaya başladık ama beğendiğimiz ürünler de hep pahalı yok mu bunun bi çıkış yolu. bence o fiyata iyi almışsın. izmirde ne var ne yok dolaşacağız bakalım. karabağlardan mobilya alan var mı içinizde? mafoldumben

modokodaki 350 mağazanın en az 50 sini dolaştım maltepe-bostancı minübüs - e- 5 deki tüm mağazaları gezdim durum şu ki; yatak oadası 1.500 e de ulursun 10.000 e de yemek odası 1000 den 15.000 e salon takımı 800 den 8.000 e kadar fiyat aralığı var kalitesene, baktığın yere göre değişir.
Ben geçen hafta sonu tüm mobilyaları halletim modokodoki 4500 olan yemek odasını başka yerden 3000 e, 8000 olan yatak odasını 3.800 e, 3200 olan koltuk takımını 2.650 ye aldım. çok şükür üstümden yük kalktı. Allah yardımcımız olsun çok zormuş bu işler ama keyifli :)

normal canım.....güle güle kullanın.....

Sonuçta uzun yıllar kullanacağını düşünürsen birde kalitesinden memnunsan bence gayet uygun.Hayat pahallı malesef.Güle güle kullan sıkma canını istediğin eşyaları aldıysan için rahat olsunyerimseniben

eğer ev kendinizin ise ve ürünler sağlamsa fiyatı normal. ama bunun dışında ise pahalı geldi bana biraz.

yinede Allah mutluluğunuzu eksik etmesin.

nişanlım salon için koltuk takımı, orta sehpa, yemek masası, 6 sandalye, konsol ve tv. ünitesine 12.000 lira verdi. babacım da yatak odası için 6000. bi de pazarlıklı fiyatı bu. hayat pahalı sıkma kendini. ev yenileniyormuş, baştan kurması çooook daha zor. oda oda yenilemek yine iyi. evlilik telaşındakiler iyi anlar beni :)

offff:)) Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin clementincimm:)inşallah güzel günlerde kullanırsınız eşyalarınızı cnm:) bende şuan çok çok pahalı olmadığını düşünüyorum,ödeniyo bi şekilde...Allah sağlk ve huzur versin...

tabiki de çok pahalıya gelmiş naptınız ya.. :)millet 4.500 e yatak odası yemek odası koltuk takımı alıyor bır de yanında lcd tv hedıye verıyolar...:teytey:

sizde çok vermişsiniz.insanlar 12.000 liraya ev kuruyolar yaa fazlası israf bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…