- Konu Sahibi esinnnnn02
-
canlar eyüp modesadan oturma odamız için koltuk takımı,yemek masası,6sandalye bide konsol aldık,fiyatı 6.500tl tuttugamyoncuiremsu çok güzel yaptırdığımz şeyler ama sonrasnda bana sanki pahalımı geldi ne,içim rahatszlandı sanki birazeyvahedigeldismile çok mu pahalıya almışsz sizcee kızlar ya?bi fikir verirseniz valla çok sevincem...
canlar eyüp modesadan oturma odamız için koltuk takımı,yemek masası,6sandalye bide konsol aldık,fiyatı 6.500tl tuttugamyoncuiremsu çok güzel yaptırdığımz şeyler ama sonrasnda bana sanki pahalımı geldi ne,içim rahatszlandı sanki birazeyvahedigeldismile çok mu pahalıya almışsz sizcee kızlar ya?bi fikir verirseniz valla çok sevincem...
nişanlım salon için koltuk takımı, orta sehpa, yemek masası, 6 sandalye, konsol ve tv. ünitesine 12.000 lira verdi. babacım da yatak odası için 6000. bi de pazarlıklı fiyatı bu. hayat pahalı sıkma kendini. ev yenileniyormuş, baştan kurması çooook daha zor. oda oda yenilemek yine iyi. evlilik telaşındakiler iyi anlar beni :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?