- Konu Sahibi pinkgirl8888
-
teşekkür ederim kızlar yorumlar için düğün yapıyoruz ama hayallerimdekiyle hiç alakası yok sizce ilerde bunun için üzüntü çeker miyin ayrıca mutlulukar dilerim sizlerede her şey gönlünüzce olur umarım hayatınızda hep öpüldünüz....
iyiki varsınız kızlar dertleşmek iyi geliyor bir kaç kere söyledim sert olmamakla beraber ama maddiyattan dolayı olduğu için çok da üstüne gidemiyorum sizle paylaşmak rahatlatıyor maddiyattan kavga çıksın istemiyorum ama içimde kalıyor tabi ayrıca nişanlımla ayrı şehirlerdeyiz o yüzden tek başına karar verip dolaşması gerekiyor ikimizde gergininiz bu aralar zaten ama umarım sizinki hayallerinizdekinden çok daha güzel olur siz paylaşırsınız düğünlerinizi onlarla mutlu oluruz hepinize mutluluklar dilerim....
tatlım nişanlım yeni gitti yanımdan annem çok yakında ameliyat olacak gitme ihtimalim yok yanına ayrıca bütçemiz kısıtlı olduğu için bir iki gün içinde tutması lazım anlayacağın kabullenmekten başka çarem yok ayrıca nişanlımda diyor biliyorum benimde istediğim gibi bir yer olmayacak ama bütçemiz bu bunda fazla harcarsak sonra sıkıntı çekeriz diyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?