• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar çok mutsuzum....dertleşmeye ihtiyacım var

pinkgirl8888

30.06.2012
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2011
520
1
46
İstanbul
2012 yazın evleneceğim istediğim yerde düğün yapamıyorum ayrıca mekanı süsleyemiyoruz da olduğu gibi kalacak nişanlıma da bir şey diyemiyorum tartışma oluyor aramızda sonra ya ...:(:(:(

maddiyattan dolayımı yapamıyorsun canım? takma kafana bunları bunlar sadece ayrıntı önemli olan mutlu bir evliliğinin olması..:37:insan ister tabi herşey dört dörtlük olsun ama bazen olmuyor işte ...nişanlın neyi sorun ediyor peki konuyu biraz açarmısın ?:34:

rüya gibi bi düğünle evlendim ama çektiklerimi ben bilirim....
ayrıntıya çok takılma tek 1 gün için..
önemli olan sonrası...
buarada neden yapamıyorsun

teşekkür ederim kızlar yorumlar için düğün yapıyoruz ama hayallerimdekiyle hiç alakası yok sizce ilerde bunun için üzüntü çeker miyin ayrıca mutlulukar dilerim sizlerede her şey gönlünüzce olur umarım hayatınızda hep öpüldünüz....

teşekkür ederim kızlar yorumlar için düğün yapıyoruz ama hayallerimdekiyle hiç alakası yok sizce ilerde bunun için üzüntü çeker miyin ayrıca mutlulukar dilerim sizlerede her şey gönlünüzce olur umarım hayatınızda hep öpüldünüz....

tabiki icinde kalir inan bana.. mutlaka paylas nisanlinla.. tartisma cikarsa ciksin.. para yüzündense bilemicem ama bence yinede söyle..
ben simdiden söyledim nisanlima düsün... ayaga kaldiririm ortaligi dedim.. icimde hicbirsey kalmicak, pahali en iyisi olsun demiyorum ama hayalimdeki
gibi olsun diyorum dedim, saygi duydu bana birak korkma dedi haydi bakalim görecez:) sende mutlaka söylee mutlakaa ilerde baskalarinda gördügün
zaman cok imrenirsin üzülürsün inan bana.. hayatinda bir defa yasiyorsun cünkü , 4 4 lükte olmasa hayalindeki gibi olmasini gerceklestirmeye bakin bence..

iyiki varsınız kızlar dertleşmek iyi geliyor bir kaç kere söyledim sert olmamakla beraber ama maddiyattan dolayı olduğu için çok da üstüne gidemiyorum sizle paylaşmak rahatlatıyor maddiyattan kavga çıksın istemiyorum ama içimde kalıyor tabi ayrıca nişanlımla ayrı şehirlerdeyiz o yüzden tek başına karar verip dolaşması gerekiyor ikimizde gergininiz bu aralar zaten ama umarım sizinki hayallerinizdekinden çok daha güzel olur siz paylaşırsınız düğünlerinizi onlarla mutlu oluruz hepinize mutluluklar dilerim....

iyiki varsınız kızlar dertleşmek iyi geliyor bir kaç kere söyledim sert olmamakla beraber ama maddiyattan dolayı olduğu için çok da üstüne gidemiyorum sizle paylaşmak rahatlatıyor maddiyattan kavga çıksın istemiyorum ama içimde kalıyor tabi ayrıca nişanlımla ayrı şehirlerdeyiz o yüzden tek başına karar verip dolaşması gerekiyor ikimizde gergininiz bu aralar zaten ama umarım sizinki hayallerinizdekinden çok daha güzel olur siz paylaşırsınız düğünlerinizi onlarla mutlu oluruz hepinize mutluluklar dilerim....

canim niye yanliz dolasiyorki?? niye yanina gitmiyorsun 1 haftaligina falan.. ben öyle yapmayi düsünüyorum
nisanlimda yogun calisiyor muakak gitmem gerekir sanirim.. dügün salonu bilmiyorum aklimda biyer var ama olmassa orasi fiyat yüzünden
giderim yani.. sen niye gitmiyonki ailenmi izin vermiyor yada is yüzündenmi?? bu arada türkiyedemi kaliyorsun canim??
yani sizin tuttugunuz salon nasilki? bide niye süslenmiyormus?? canim ailen bisey demiyormu

tatlım nişanlım yeni gitti yanımdan annem çok yakında ameliyat olacak gitme ihtimalim yok yanına ayrıca bütçemiz kısıtlı olduğu için bir iki gün içinde tutması lazım anlayacağın kabullenmekten başka çarem yok ayrıca nişanlımda diyor biliyorum benimde istediğim gibi bir yer olmayacak ama bütçemiz bu bunda fazla harcarsak sonra sıkıntı çekeriz diyor....

tatlım nişanlım yeni gitti yanımdan annem çok yakında ameliyat olacak gitme ihtimalim yok yanına ayrıca bütçemiz kısıtlı olduğu için bir iki gün içinde tutması lazım anlayacağın kabullenmekten başka çarem yok ayrıca nişanlımda diyor biliyorum benimde istediğim gibi bir yer olmayacak ama bütçemiz bu bunda fazla harcarsak sonra sıkıntı çekeriz diyor....

canim ailelermi ödüyor dügünü? nisanlinin babasimi verdi parayi yoksa kendi bütcenizmi?? .. birde nekadarki tutacaginiz salon.. hic degils kendiniz süsleseydiniz
onadami izin yok?? öyle seymi olur ya... renkli renkli asa örtüleri falan atardiniz ne bileyim süsler taslar falan

canım nişanlın doğru söylüyor bir yerde şimdi çok harcama yaparsanız düğünden sonra borçlar yüzünden canınız sıkılır evliliğin tadını anlayamazsınız :31:evlilikte maddi sıkıntıda sorun yaratır ben neredeyse 5 yıllık evliyim hala çok korkarım borçtan etrafımda bu konuda sorun yaşayan çok çift var çünkü....sende haklısın tabi herşey güzel olsun istiyosun ama bunun için tadınızı kaçırma hem düğün üstü herkes çok gergin olur huzursuzluk olmasın ...seni anlıyorum ama hayatımız şartlarımıza göre şekilleniyor yapacak birşey yok ....dilerim çok mutlu olursun Allah bir kapı açarda istediğin herşey gönlünce olur şimdiden tebrikler canım:46:

Bence nişanlınla sıkıntını paylaş.Eğer sebep maddiyatsa fazla uzatmadan konuyu kapat...Arkadaşlarında dediği gibi önemli olan evliliğinin nasıl olacağı..Umarım gönlüne göre olur..

mrb.. her ne olursa olsun maddiyat konuları ister istemz açılıyor, ama sen yine de canını sıkmamaya bak,, ben de mesela herşeyimin istediğim gibi olmayacağına alıştırmaya çalışıyorum kendimi..eğer olanağın varsa düğünü ertele bi kaç ay para biriktirip istediğin gibi bi düğün yapabilirsin ya da istediğine biraz daha yakın..ömür bıyu içinde ukte kalmasındansa 3-5 ay daha geç evlenebilirsin bence,, tabi olanaklar ve imkanlar uyarsa...

kızlar hepinize çok teşekkür ederim beni yalnız bırakmadığınız için beni desteğinizle çok mutlu ettiniz nişanlıma konuyu açtım bir yere daha bakacaktı son olarak hem uygun bir yer hemde süsleme yapabiliyoruz serviste iyiymiş çok mutluyum şimdi tabi insanın tam istediği gibi bir şey olmuyor ama yine de çok mutluyum desteğiniz için tekrar çok teşekkür ederim hepinize mutluluklar dilerim umarım her şey gönlünüzce olur :* :* :*

Back