kızlar çok moralim bozuk

cimcime1991

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2012
1.307
9
Kızlar ya rüyamda erkek arkadaşımın beni aldattığını gördüm:KK43: kendisi şuan afyonda okuyor:KK43: ben ona sürpriz yapmak için yanına gidiyordum ama o beni oyalamaya çalışıyordu arkadaşıyla.Moralim bozuldu ağlamaya başladım çocukta yani arkadaşı beni güldürmek için bak sana fotoğraflarını göstereyim sevgilinin dedi ve açıcakken ben sevgilimin başka bir kızla sarmaş dolaş fotoğrafta oldğunu gördüm ağlamaya başladım:KK43: kızlar inanın uyandıktan sonra bile ağlıyordum yaaa:KK43: bende rüyamda bitti Allah cezanı versin senin yaaa diyodum mesajda:KK43: aldatıyordu beni okulundan sedef diye bi kızlaaa içime bir kuşku düştüüü yaaa:KK43:şimdi bu rüyamı ona anlatsammı yoksa anlatmasammı ama şuan öyle kötüyüm ki sanki gerçekmiş gibi hissediyorum kendimi:KK43:napıcam beeeeeeeeeeennnnnnnn:KK43:

Pat diye git okuduğu yere bu kadar kafayı taktıysan ,ama şahsen ben gitmezdim.Çünkü bir rüya üzerine bu kadar ciddi hareket edilmemesinden yanayım :KK34: Ama şifresi filan varsa facebook unu kontrol edebilrsin

Pat diye git okuduğu yere bu kadar kafayı taktıysan ,ama şahsen ben gitmezdim.Çünkü bir rüya üzerine bu kadar ciddi hareket edilmemesinden yanayım :KK34: Ama şifresi filan varsa facebook unu kontrol edebilrsin

canım internete girme gibi bi durumu yok zaten ama şifresini istemedim açıkçası hiç güveniyorum ona ama işte böyle etkilendim çünkü çok seviyorum:KK43:

X