Hayır hiçbişey yoktu kızarıklık bile yoktu. Bazen Arada bi kızarıklık oluşurdu hemen önlemini alırdım mesela ama bu defa bi anda olduBir gün önceden vs döküntü falan var mıydı? Pişik vb değildir dimi. Alerji olsa bir popodan olmaz gibi geliyor
Bende mantardan şüpheleniyorumMantar olabilir mi acaba? Evde çinko oksit içeren bir krem varsa onu sürseniz. Mesela oksizinc gibi
Canım sen bir doktora götür. Ama bence pişikten dolayı çünkü bebeklerin cildi hassa çiş ve kaka cildinde biraz bile kalsa ne kadar dikkat etsende temizde tutsan olabiliyor. Bezının markasınıda değiştir . Belkı bez bile yapmış olabilir. Çiş ve kaka mantar bakteri yapabılıyor. Sen doktora götür o zaten yapman gerekenleri söyleyecektir . Sen şimdi poposunu havalandır. Hatta yara iyileşsede sık sık popsunu havalandırHayır hiçbişey yoktu kızarıklık bile yoktu. Bazen Arada bi kızarıklık oluşurdu hemen önlemini alırdım mesela ama bu defa bi anda olduhiç pişiğe benzemiyor resmini atiyorum
İyi eczacılar görünce yorum yapabilir bence. Bi deneyin şansınızı olmazsa götürün doktora. Çok geçmiş olsun bu aradaBende mantardan şüpheleniyorum( fito krem sürdüm ve acısını hafifletti sanirim çünkü oturamuyodu bile yavrum.sürdükten sonra ayagıma uzanıp uyumak istedi oksizinc evde yok ama aldirabilirim acaba yaranin resmini eczacıya göstersek bişey diyebilir mi öneri vs acaba
Tamam canm çok teşekkür ederim. Haklısın eşimde pşik yaraya cevirmiş diyor beni korkutan bi anda böyle olması bide sulu sulu akıyor. Dediğin gbi yapicam çok tskr ederim. Bugn hep açık tuttum altını bez bağlamadım heryer kirlensin yeter ki iyi olsun. Uyudu az önce bez bağladım ama açıcam gene birazdanCanım sen bir doktora götür. Ama bence pişikten dolayı çünkü bebeklerin cildi hassa çiş ve kaka cildinde biraz bile kalsa ne kadar dikkat etsende temizde tutsan olabiliyor. Bezının markasınıda değiltir. Belkı bez bile yapmış olabilir. Çiş ve kaka mantar bakteri yapabılıyor. Sen doktora götür o zaten yapman gerekenleri söyleyecektşr. Sen şimdi poposunu havalandır. Hatta yara iyileşsede sık sık popsunu havalandır
Aç canım havalandır. Kirletırse temızle kuru tut. Ama bez takma iyileşincede sık sık havalandır. Bozma morelini onların cildi hassas hemen pişik olup aşındırmayla yara olmuştur. Eşin bir için rahat etmezse resmini ıyı bir eczaneye göstersin bi krem önerir. Ama doktora götür. Uygun kremi yazarlarTamam canm çok teşekkür ederim. Haklısın eşimde pşik yaraya cevirmiş diyor beni korkutan bi anda böyle olması bide sulu sulu akıyor. Dediğin gbi yapicam çok tskr ederim. Bugn hep açık tuttum altını bez bağlamadım heryer kirlensin yeter ki iyi olsun. Uyudu az önce bez bağladım ama açıcam gene birazdan
Mantar şöyle bir şey şuan uğraşıyorum ben de oğlumun bacak boğumları arasında varTamam canm çok teşekkür ederim. Haklısın eşimde pşik yaraya cevirmiş diyor beni korkutan bi anda böyle olması bide sulu sulu akıyor. Dediğin gbi yapicam çok tskr ederim. Bugn hep açık tuttum altını bez bağlamadım heryer kirlensin yeter ki iyi olsun. Uyudu az önce bez bağladım ama açıcam gene birazdan
Çok teşekkür ederim canım eşimde aynen böyle dedi . Bugun bez bağlamadım taytla gezdi hep. Varsin heryer kirlensin ya canı acıdıkca kahroluyorum. az önce uyuyunca bağladım ama açıcam simdi. Cok teşekkr ederim evet ishal olmuştu hatta uyumadan öncede yaptı iki defa değiştirmiştm. Kızımada kabız olduğu için yapmıştım çayı..Canim kayisi kabizliga iyi geliyor ya bebeginin bagissaklarini cok iyi calistirip ishale cevirmis ve sulu kaka tahris etmis asitiyle resmen yanik gibi yapmis mutlaka yagli bi krem sur onerenler olur ben birsey oneremeyecegim yanlis olmasin diye mutlaka hep kuru te tertemiz kalsin. Doktora kesinlikle goster kirkda yilda olan bisey ihmal etme. Mikrop kapmasin cunku hep kaka yapacak her kakada cisde hemen temizle ki asitle temas. Olmasin bezini sik degistir. Akli yeten bi cocuksa ciplak gezdir dicem ama galiba kucuk.
Yagli krem dememin sebebi nemli krem olunca yakar ama yagli krem yakmaz cildini. Ama hava alsin da cabuk iyilessin kuru da kalsin yine iyilesmeyi hizlandirir. İs ki kakisiyle cildi enfeksiyon olmasinÇok teşekkür ederim canım eşimde aynen böyle dedi . Bugun bez bağlamadım taytla gezdi hep. Varsin heryer kirlensin ya canı acıdıkca kahroluyorum. az önce uyuyunca bağladım ama açıcam simdi. Cok teşekkr ederim evet ishal olmuştu hatta uyumadan öncede yaptı iki defa değiştirmiştm. Kızımada kabız olduğu için yapmıştım çayı..
Uyurken yaptığını hiç farketmedim bide uzun uyudu baya temas etti dediğn gibi
Tamam çok teşekkür ederim canım ya ❤❤ ben fito krem sürdüm doku onarıcılığı yara vs cok etkili bi krem diye şuan o vardıYagli krem dememin sebebi nemli krem olunca yakar ama yagli krem yakmaz cildini. Ama hava alsin da cabuk iyilessin kuru da kalsin yine iyilesmeyi hizlandirir. İs ki kakisiyle cildi enfeksiyon olmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?