Kızlar çok kötüyüm bi anda oğlumun poposunda kocaman yaralar oluştu

1mirac

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2016
5.080
4.167
173
Kızlarrr oğlum 21 aylık hiçbişey yoktu sabah ablası için kayısı çayı yaptım oğlum içmek istedi alamadık elinden azz bişey içti sonra uyudu gece uyumamıştı biraz uzun uyudu uyurken kaka yapmış(çaydan dolayı) sonra altını bi açtım kocaman içi sıvı dolu baloncuk oluşmuş iki tane . Poposunda. Sonra patlamış sıvı halen akıntı gibi oluyor ve o patlayan yerler açık yara oldu sanki yanmış gibi :(((( allahım çok kötüyüm resim atmaya içim elvermedi cok kötü oldu cocuğum. Fito krem sürdüm az önce ve uyudu simdi eşimde evde yok arabamız yok sabah ancak gidebilirim bu neden olablir kızlar böyle bişey ilk defa gördüm ufak bi kızarıklık bile yoktu şimdi yanık gibi resmen derisi gitmiş :((((((

Bir gün önceden vs döküntü falan var mıydı? Pişik vb değildir dimi. Alerji olsa bir popodan olmaz gibi geliyor

Bir gün önceden vs döküntü falan var mıydı? Pişik vb değildir dimi. Alerji olsa bir popodan olmaz gibi geliyor
Hayır hiçbişey yoktu kızarıklık bile yoktu. Bazen Arada bi kızarıklık oluşurdu hemen önlemini alırdım mesela ama bu defa bi anda oldu :( hiç pişiğe benzemiyor resmini atiyorum :(

Eklentiler

• Screenshot_20210224-191833_Gallery.jpg
    Screenshot_20210224-191833_Gallery.jpg
    52,8 KB · Görüntüleme: 571
Mantar olabilir mi acaba? Evde çinko oksit içeren bir krem varsa onu sürseniz. Mesela oksizinc gibi
Bende mantardan şüpheleniyorum :(( fito krem sürdüm ve acısını hafifletti sanirim çünkü oturamuyodu bile yavrum.sürdükten sonra ayagıma uzanıp uyumak istedi :( oksizinc evde yok ama aldirabilirim acaba yaranin resmini eczacıya göstersek bişey diyebilir mi öneri vs acaba

Hayır hiçbişey yoktu kızarıklık bile yoktu. Bazen Arada bi kızarıklık oluşurdu hemen önlemini alırdım mesela ama bu defa bi anda oldu :KK43: hiç pişiğe benzemiyor resmini atiyorum :KK43:
Canım sen bir doktora götür. Ama bence pişikten dolayı çünkü bebeklerin cildi hassa çiş ve kaka cildinde biraz bile kalsa ne kadar dikkat etsende temizde tutsan olabiliyor. Bezının markasınıda değiştir . Belkı bez bile yapmış olabilir. Çiş ve kaka mantar bakteri yapabılıyor. Sen doktora götür o zaten yapman gerekenleri söyleyecektir . Sen şimdi poposunu havalandır. Hatta yara iyileşsede sık sık popsunu havalandır

Canim kayisi kabizliga iyi geliyor ya bebeginin bagissaklarini cok iyi calistirip ishale cevirmis ve sulu kaka tahris etmis asitiyle resmen yanik gibi yapmis mutlaka yagli bi krem sur onerenler olur ben birsey oneremeyecegim yanlis olmasin diye mutlaka hep kuru te tertemiz kalsin. Doktora kesinlikle goster kirkda yilda olan bisey ihmal etme. Mikrop kapmasin cunku hep kaka yapacak her kakada cisde hemen temizle ki asitle temas. Olmasin bezini sik degistir. Akli yeten bi cocuksa ciplak gezdir dicem ama galiba kucuk.

Bende mantardan şüpheleniyorum :(( fito krem sürdüm ve acısını hafifletti sanirim çünkü oturamuyodu bile yavrum.sürdükten sonra ayagıma uzanıp uyumak istedi :( oksizinc evde yok ama aldirabilirim acaba yaranin resmini eczacıya göstersek bişey diyebilir mi öneri vs acaba
İyi eczacılar görünce yorum yapabilir bence. Bi deneyin şansınızı olmazsa götürün doktora. Çok geçmiş olsun bu arada

Canım sen bir doktora götür. Ama bence pişikten dolayı çünkü bebeklerin cildi hassa çiş ve kaka cildinde biraz bile kalsa ne kadar dikkat etsende temizde tutsan olabiliyor. Bezının markasınıda değiltir. Belkı bez bile yapmış olabilir. Çiş ve kaka mantar bakteri yapabılıyor. Sen doktora götür o zaten yapman gerekenleri söyleyecektşr. Sen şimdi poposunu havalandır. Hatta yara iyileşsede sık sık popsunu havalandır
Tamam canm çok teşekkür ederim. Haklısın eşimde pşik yaraya cevirmiş diyor beni korkutan bi anda böyle olması bide sulu sulu akıyor. Dediğin gbi yapicam çok tskr ederim. Bugn hep açık tuttum altını bez bağlamadım heryer kirlensin yeter ki iyi olsun. Uyudu az önce bez bağladım ama açıcam gene birazdan

Tamam canm çok teşekkür ederim. Haklısın eşimde pşik yaraya cevirmiş diyor beni korkutan bi anda böyle olması bide sulu sulu akıyor. Dediğin gbi yapicam çok tskr ederim. Bugn hep açık tuttum altını bez bağlamadım heryer kirlensin yeter ki iyi olsun. Uyudu az önce bez bağladım ama açıcam gene birazdan
Aç canım havalandır. Kirletırse temızle kuru tut. Ama bez takma iyileşincede sık sık havalandır. Bozma morelini onların cildi hassas hemen pişik olup aşındırmayla yara olmuştur. Eşin bir için rahat etmezse resmini ıyı bir eczaneye göstersin bi krem önerir. Ama doktora götür. Uygun kremi yazarlar

Mantar şöyle bir şey şuan uğraşıyorum ben de oğlumun bacak boğumları arasında var

Eklentiler

• A71D2414-F47B-473A-A96E-AA764A56919B.jpeg
    A71D2414-F47B-473A-A96E-AA764A56919B.jpeg
    83,1 KB · Görüntüleme: 1.217
Canim kayisi kabizliga iyi geliyor ya bebeginin bagissaklarini cok iyi calistirip ishale cevirmis ve sulu kaka tahris etmis asitiyle resmen yanik gibi yapmis mutlaka yagli bi krem sur onerenler olur ben birsey oneremeyecegim yanlis olmasin diye mutlaka hep kuru te tertemiz kalsin. Doktora kesinlikle goster kirkda yilda olan bisey ihmal etme. Mikrop kapmasin cunku hep kaka yapacak her kakada cisde hemen temizle ki asitle temas. Olmasin bezini sik degistir. Akli yeten bi cocuksa ciplak gezdir dicem ama galiba kucuk.
Çok teşekkür ederim canım eşimde aynen böyle dedi . Bugun bez bağlamadım taytla gezdi hep. Varsin heryer kirlensin ya canı acıdıkca kahroluyorum. az önce uyuyunca bağladım ama açıcam simdi. Cok teşekkr ederim evet ishal olmuştu hatta uyumadan öncede yaptı iki defa değiştirmiştm. Kızımada kabız olduğu için yapmıştım çayı..
Uyurken yaptığını hiç farketmedim bide uzun uyudu baya temas etti dediğn gibi:(

Kesinlikle temas suresi pisigi arttirmis iciniz rahat olsun benim bebegim 13 mayis 2019 dogumla aynilar kiyamam ona ben uyurken bu arada cis kaka yapmaz galiba emin degilim en azindan kaka yapmamasi lazim ishal oldugundan yapti demekki.

Çok teşekkür ederim canım eşimde aynen böyle dedi . Bugun bez bağlamadım taytla gezdi hep. Varsin heryer kirlensin ya canı acıdıkca kahroluyorum. az önce uyuyunca bağladım ama açıcam simdi. Cok teşekkr ederim evet ishal olmuştu hatta uyumadan öncede yaptı iki defa değiştirmiştm. Kızımada kabız olduğu için yapmıştım çayı..
Uyurken yaptığını hiç farketmedim bide uzun uyudu baya temas etti dediğn gibi:KK43:
Yagli krem dememin sebebi nemli krem olunca yakar ama yagli krem yakmaz cildini. Ama hava alsin da cabuk iyilessin kuru da kalsin yine iyilesmeyi hizlandirir. İs ki kakisiyle cildi enfeksiyon olmasin

Yagli krem dememin sebebi nemli krem olunca yakar ama yagli krem yakmaz cildini. Ama hava alsin da cabuk iyilessin kuru da kalsin yine iyilesmeyi hizlandirir. İs ki kakisiyle cildi enfeksiyon olmasin
Tamam çok teşekkür ederim canım ya ❤❤ ben fito krem sürdüm doku onarıcılığı yara vs cok etkili bi krem diye şuan o vardı :((

Back