• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar çok korkuyorum.Transferin 8.günü ve kahvemsi kanama

nevra merak etme canım. Yaşadıklarının aynısını bende yaşadım hayatım. ama bak şimdi bebişlerimi bekliyorum canım. Lütfen olumlu düşün ki bebişlerin seninle kalsın

ozlenozlem canım sağol umarım öyledir. sürekli lavaboya taşınıyorum adet mi oldum diye..İnşallah öyledir.sürekli dua okuyorum Allahıma yalvaroyorum pozitif olmaya çalışıyorum tevekkülü elden bırakmamaya çalışıyorum ama korkuyorumda..
balance88, canım inşallah dediğin gibidir.İnsan böyle birşeyle karşılaşınca emin olamıyo maalesef..
İnşallah sende en kısa zamanda pozitif sonuç alırsın.Allahım hiçbirimizin dualarını geri çevirme hayırlı evlatlar ver hepimize...

Tedavin hayırlı olsun öncelikle. Benimde bu şekilde bildiklerim hep hamile çıktı.
Tabiki nasip ama sen sıkma canını.
Stres yapmamaya çalış.
İnşallah hayırla sağlıkla kavuşursun meleklerine.

Son düzenleme:
nehir21 canım çok sağol inşallah öyle olur...korkuyorum..
sen ne aşamadasın?

sizin sonradan kullandığınız ilaç iğne veye jel adeti geciktiriyor...yani şimdi adet olmuş olamazsınız ...inşaallah tutunma kanaması ...şimdiden hayırlı olsun

Ben meraklı bekar üyeyim canım:roflol:.
Benim ablam 2. tüp bebek tedavisine başlayacak bu ay inşallah. O yüzden yakından ilgiliyim.
İnşallah hayırla sağlıkla pozitif olur sonucun canım inşallah..

Kızlar nolur bana yardım edin.Elim kolum kesildi resmen. Bugün transferin 8.günü kahveringi kanamamsı bişey oldu.Adet olacak gibiyim.Allahım ne olur gitmesinler sen yardım et...Böyle birşey için erken mi? Telaşlanmalı mıyım? Sizde de oldu mu? senağlama

canım korkmaya benimde tüpbebekde 10.gün kahverengi kanamam olmuştu dünya başıma yıkıldı sanki sonra eczaneden test aldım yaptım ikinci çizgi silik çıktı biraz rahatlamıştım 12. gün hamile olduğumu öğrendim .yani tüpbebekte olabiliyo endişelenme canım bebişin hayırlısıyla tutunur inşallah

Ben meraklı bekar üyeyim canım:roflol:.
Benim ablam 2. tüp bebek tedavisine başlayacak bu ay inşallah. O yüzden yakından ilgiliyim.
İnşallah hayırla sağlıkla pozitif olur sonucun canım inşallah..

İnşallah ablanda çok kısa zamanda olumlu sonuçlar alır canım sağol..
nilen seninde dediklerin içimi ferahlattı .....iğne oluyorum ben sadece jel kullanmıyorum.umarım dediğin gibi çıkar.sen ne aşamadasın tedavide mi bekleme vs mi ?

nevracım üzülme bak arkadaşlar hep tutunma kanamsı diyor ben ne yapayım benim kahverengi akıntım falan olmadı allahım yardım et ne olur çok korkuyorum ağrılarım da azaldı kasık ve belde yok denecek kadar sizce nasıllardır

nevracım üzülme bak arkadaşlar hep tutunma kanamsı diyor ben ne yapayım benim kahverengi akıntım falan olmadı allahım yardım et ne olur çok korkuyorum ağrılarım da azaldı kasık ve belde yok denecek kadar sizce nasıllardır
segemcim canım çok sağol ama insanlarda belirtiler farklı oluyo bu tedirgin ediyor kimi hiç birşey hissetmeden hamile olabiliyo kimi belirti oluyo ama olmuyo.Onun için korkuyorum...Ama inşallah senin için de benim için de hepimiz için hayırlısı olur.Tevekkülle bekleyeceğiz hepimiz başka yapacak birşey yok galiba...:Saruboceq:

canım korkmaya benimde tüpbebekde 10.gün kahverengi kanamam olmuştu dünya başıma yıkıldı sanki sonra eczaneden test aldım yaptım ikinci çizgi silik çıktı biraz rahatlamıştım 12. gün hamile olduğumu öğrendim .yani tüpbebekte olabiliyo endişelenme canım bebişin hayırlısıyla tutunur inşallah
ayy canım inşallah benimki de seninkisi gibi birşey olur içime su serptin valla...

Canimcim neden korkuyosun ha.ben söğleyim sen git 9 ay sonra doğum yapmanı düşün ondan kork :D.
Bu sene bizim senemiz hepimiz hamiş kalıcaz hepimiz güzel bebişler doğurucaz.Öptümmmm....

mrb arkadaşım
korkma bebişin tutunma kanamasıdır bu arada mutlaka doktorunu ara haber ver derim ben genede onun ağzından duymak seni dahada rahatlatır. güzel haberlerini bekliyoruz

Canimcim neden korkuyosun ha.ben söğleyim sen git 9 ay sonra doğum yapmanı düşün ondan kork :D.
Bu sene bizim senemiz hepimiz hamiş kalıcaz hepimiz güzel bebişler doğurucaz.Öptümmmm....
ayy canım ne güzel yazmışsı ya...İnşallah öyle olur....Çatır çatır doğururuz

mrb arkadaşım
korkma bebişin tutunma kanamasıdır bu arada mutlaka doktorunu ara haber ver derim ben genede onun ağzından duymak seni dahada rahatlatır. güzel haberlerini bekliyoruz
canım sağol.hemşire ile konuştum dr ile değil o da kırmızıya dönmedikçe korkmayın dedi.Yarın kan testi mi yaptırsam acaba?

Back
X