Ay anne'cim fare demeyin banaaaaaaaa 1 sene falan yasadim ben onlarla ya ilk yeni evlendik bi kac ay annemlerde kaldik 7, 8 ay falan ondan sonra kendimize ev bulduk(kiralik tabi)
ev sahibi donerci doner satiyor (igrenc birileri), Ilk eve tanisdigimiz gun dedim anne ve esime dedim ki ses var duvar arasinda dedim fare sican olabilir diye yok dediler oyle bi sey olmaz falan filan, ev sahibisine de dedik oyle bi sey hic olmadi (yalancilar), Neyse bi epey aylar gecti sonra o sesler zaten cogu zaman hergun oluyordu (ses vardi ama evde bi sey yoktu)
benim de oglum o zaman yeni dogmustu bi kac aylik mi gunlukmuydu ne, neyse bi gun mutfaga gittim lavabo dolabinin icinden bi sey mi alcaktim baska bi sey mi yapcaktim ne, bi de ne gorem koca bi delik, esime dedim oraya soyle ozon peynir ilac falan koydu bi ilagan icine, ondan sonra sesler hala devam ediyordu yattigimiz odanin duvarindan kemirme sesleri (igrenc, tuglerim diken diken oldu gene)
geliyordu hala, esime diyorum var bi sey yok korkma olsa bile giremezler falan diyordu ama sonra bi kac gun sonra mutfagin lavabo altina baktik ki oraya bi sey yayilmis oylecene, ve neymis fareeee anneeee
ben bagiriyorum korkuyorum korkma diyor bak oldu falan filan diye, ama gene o sesler hala geliyord
sonra bi gun cam kenarinda koca duvarin kenarinda delik var ordada esim orayi kapatti betonla falan bi iki gun sonra baktik gene acildi, neyse o zaman var dedi, biseyler korkuyorum tabi ogluma bi sey olur diye-(annemgilin komsusu amcam gibi severim metin amca dedi ki bi gun duymus tv de cocuklarin kulagini isirmis fare o gun bugun hep korktum o evde kaldikca).....
Neyse hep geceleri dikkat ederdim eve ciktigimda, girdigimde, yattigimda ....
Bigun evime kardesim geldi o zaman 11 yasindaydi oglum uyumustu hatirliyorsam kardesim de tv mi izliyordu ne bende af edersiniz wc ye gitmistim ses vardi ordada
ay ne gorem fare ayagimin kenarinda dolasiyor actigi delige girdi ben bagirdim anda
pantolonumu nasil kaldirdim nasil disariya ciktim bagirirak hatirlayamiyorum;
kardesime bagiriyorum omer cik cikkkkkk yusuf'u al cik cabuk fare var diye o gun bu gun nefret ediyorum cok korkuyorum tabi ev sahibi hic umrunda degil temizletmediler ama kimin umrunda mikroplar hala nasil satiolar o donerleri bilemiyorum igrenc
yani dikkat edin baktirin oyle gecistirmeyin ah ahhh igrenc yaaaaaaa