Kızlar çok korkuyorum Allah aşkınıza bı bakın

Merve1995nsnsnsjsbsbsjsvs

Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2025
125
32
13
29
Kızlar 16 şubatta hamile olduğumu öğrendim şuan 6 veya 7 haftalık olmam gerekiyor, 14,18 şubat arası yoğun mide bulantısı ve kasık ağrılarım vardı şuan mide bulantım tam kesilmedi ama arada bir hafif bir şekilde oluyor bir sıkıntı varmıdır acaba akşam akşam kafama çok taktım, kasık ağrım hâla var ama çok şiddetli değil günde 2,3 kez oluyor, sık idrara çıkma, göğüs hassasiyetim ve şeffaf akıntım da var sadece mide bulantısı çok az yaşıyorum normal mi? Allah korun bebeğin kalbi durmuş olabilir mi? Kanama veya lekelenme yok. Gerçekten çok kötü hissediyorum doktora gitmeye de çok korkuyorum kötü bir haber alırım diye

Canım öncelikle hayırlı olsun, inşallah sağsalim kucagına alırsın

Bu şikayetlerin olması normal yani en azından benim de öyleydi ama lütfen korkuların yüzünden hem kendini hem bebeğini riske atma.
Doktora git ve herşeyin güzel olduğunu öğren

Yav ben de kanama sancı falan var sandım. Korkmayın normal. Allah başka dert vermesin en ufak şeyde kötü şeyler düşünmeyin bebek olumsuz etkileniyor. Ayrıca kötü bir haber alırım diye doktora gitmezlik edemezsiniz ilk 12 hafta riskli dönem kendinizi değil bebeği düşünmek zorundasınız.

Bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza alın kalbinizi ferah tutun bu belirtileriniz normal gebelik belirtisi burdan birşey olacağını nerden çıkardınız sakin olun kendinizi ve bebeğinizi strese katmayın Allahtan hayırlısı olsun inşallah

Tüm belirtiler normal kasık ağrısı yerleştiği için oluyormuş bende yaşamıştım. Allah korusur kanama vs yoksa içiniz rahat olsun ama tabii ki eğer doktor kontrolünüz yakın bir zamanda değilse gidip baktırıp içinizi rahatlatın çünkü bebeğiniz de stresinizi hisseder. Sağlıkla kucağınıza alın :)

Hayır diğer belirtiler normal evet ama mide bulantısı hafifledi kötü bişey varmıdır diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…