Kızlar çok kararsızım ne olur yardım edin...

cottonheart

Zeynebin annesi
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2009
750
14
118
40
İstanbul
kızlar salon takımımı çok beğeniyorum ama biraz daha değişiklik yapmak istiyorum koltuklarım koyu kahve deri kaplı oturma minderleri beyaz sırt minderleri beyaz, bej, kahve ve minderleri komple çıkıp yıkanabiliyor yani her türlü kumaşı alıp diktirip geçirebilirim ama yemek takımım işi bozuyor oda koyu kahve ama kenerlarında krem şeritler var sizce bu şeritleri nasıl kapatabilirim bir ara koltuklarımın minderlerini komple siyah beyaz yapmak istedim ama yemek takımımdaki yanlardaki krem renkler hiç uymuyor sizce koltuklarımı altın kahve tonlarında mindereler diktirsem bu şeritler çok basitmi kalır nasıl kapatabilirim ben salonum böyle ışıl ışıl olsun isityorum bu çok spor duruyor ne olur yardım edin fikirlerinize ihtiyacım var

Eklentiler

• $Görünt111.webp
    $Görünt111.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 64
  • $Görünt112.webp
    $Görünt112.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 75
  • $Görünt113.webp
    $Görünt113.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 88
  • $Görünt114.webp
    $Görünt114.webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 98
  • $Görünt115.webp
    $Görünt115.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 74
ebnce böle gayet güzel cnmm ikili koltuktaki o kahve yastıgıda bens enin yerinde olsam beyaz yapardım komple beyaz olurdu:)onun haricinde bence gayt güzle hiç deiştirme derim:)hem o yemek odasına her renk koltuk uyar illa koltukun rengini deiştirmek istersen sitedigin renk yapabilirsin uyumlu olur herşekilde:)

neme katılıyorum.. degişiklık istiyorsan cnm perdende degişiklik yapabilirsin renk uymunu gozeterek..
odaya mumlar alabilirsin.. degişik dekorasyon fikirleri üretebilirsin.. mobilyalar gayet güzel

sağolun kızlar mobilyalarım bencede çok güzelde biraz daha ışıltı istiyorum perdemde beyaz kendi evime çıkınca inşallah böyle bej ışıltılı bir perde yaptırıcam bir ara mobilyamdaki bu krem şeritlerin üzerine sıra taş yapıştırmayı bile düşündüm koltukların kılıflarınıda parlak bir bejle değiştiricektim sitede bir arkadaşta gördüm çok hoşuma gitmişti aslında benim canımı sıkan yandaki şeritler cilalı olduğu içinde boyanmıyor yeniden zımpara yapılması lazımmış siyah olsa yanlar canımı sıkmıcak sizce sıra taş alıp yapıştırırsam olurmu böyle yapan varmı acaba

sağolun kızlar diğer evimizde salonum tam dikdörtgendi mobilyam çok güzel duruyordu buraya yeni taşındık herhalde odanın şekilsizliğinden dolayı mobilyam gözüme batıyor yanlardı iki balkon var ve salondan çalınmış şekli çok kötü bir oda bizde kirada olduğumuz için mecburen taşındık eşimin işine yakın diye inşallah kendi evimizde daha güzel durur ve böyle şeyler yapmak zorunda kalmam

bence koltukları değiştirmene gerek yok gayet şıklar.üstündeki yastıklara ışıltılı kılıf bulabilirsen zaten havası değişecektir koltuğun.ben olsam illa birşey değştireceksem halıyı değiştirirdim.birde vitrinin içindeki dantelleri kaldırıp birkaç parça dekoratif eşya koyardım.

bence koltukları değiştirmene gerek yok gayet şıklar.üstündeki yastıklara ışıltılı kılıf bulabilirsen zaten havası değişecektir koltuğun.ben olsam illa birşey değştireceksem halıyı değiştirirdim.birde vitrinin içindeki dantelleri kaldırıp birkaç parça dekoratif eşya koyardım.

kızlar birinde altın renkli shaggy halı görmüştüm hangi markalarda var biliyormusunuz çok şık duruyor birde puma desenli kumaş aldım yastık diktiriyorum aralarınada değişik renkte yastıklar alıcam bakalım nasıl durucak gelince yine yazarım

canim evin gayet hosmus benim istedigim tarzda assagi yukari bende krem rengini cok seviyorum yemek takiminda ama koltuk konusunda kararsizim kremmi yoksa kahve deri alsammi diye

:sinifsinif:
canim evin gayet hosmus benim istedigim tarzda assagi yukari bende krem rengini cok seviyorum yemek takiminda ama koltuk konusunda kararsizim kremmi yoksa kahve deri alsammi diye

canım krem deriden sıkılıyor herkes bir süre sonra ama koyu kahve deri bence çok kullanışlı hem minderleride sökülüp yıkanandan al benim gibi istediğin rengi yapabilirsin sonradan ben altın tonlarınıda merak ediyorum belki ilerde öyle yaparım tek sorun yemek takımım gümüş rengi

Back
X